algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Campos visita Inca amb la seva exhibició de futbol

El líder de Regional Preferent, el Campos, trasllada aquesta sisena jornada el seu espectacle futbolístic fins a Inca. L'irregular Constància serà el seu rival (o la seva víctima).

Els inquers afronten el compromís amb el repte de tombar un onze que s'ha mostrat intractable durant les cinc setmanes de competició que han transcorregut: 15 punts guanyats de 15 possibles, amb un balanç de vint gols a favor per tan sols dos en contra. L'atac comandat pel màxim golejador de la Lliga, Bernat Roig, s'enfronta a una bona defensa que manté els inquers a la zona templada de la classificació.

Un altre focus d'atenció serà a Sóller, on els locals, segons classificats, reben el lluitador Esporles, tercers a la Lliga. Els dos equips, que ho havien guanyat tot fins la setmana passada, perderen els seus primers punts i demà es voldran refer de les seves ensopegades. Mentre que els sollerics només treien un punt d'Alcúdia, l'Esporles era derrotat a casa per l'Espanya, que comença a aixecar el cap.

També s'ha de destacar que el Calvià, una de les agradables sorpreses de la temporada, rep un Badia que practica un bon joc, però que encara no ha obtingut resultats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.