algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Nadal: «No seré suplent per primera vegada»

El manacorí reconeix que no es troba en el seu millor moment de forma

Miquel Àngel Nadal va fer ahir un exercici de sinceritat a la sala de premsa de Son Bibiloni i va confessar que les seves tres primeres actuacions al campionat de Lliga no l'han satisfet personalment i que acceptaria una possible suplència contra l'Athletic de Bilbao diumenge.

«Durant aquests tres partits, no m'he trobat bé sobre el camp. M'he sentit pitjor que en altres inicis de temporada, però faig feina per aconseguir recuperar el to i estic convençut que aquest moment arribarà», explicà el central vermellenc.

Nadal és conscient que diumenge té moltes paperetes de ser suplent? «Jo només som conscient de la feina que faig cada dia i l'entrenador decidirà diumenge si he de jugar o no», assegurà el mallorquinista després de l'entrenament.

El manacorí no passa gens de pena perquè diumenge Manzano li comuniqui que ha de seure a la banqueta: «No serà la primera vegada que sec a la banqueta, ni al Mallorca ni durant tota la meva carrera, així que no té res d'especial».

Segons Nadal, la seva inclusió o no en l'onze inicial no és un tema que hagi de ser gaire important amb vista al proper partit: «Allò que realment importa ara és que els onze que surtin a Bilbao tirin endavant l'equip, i és igual si hi és Nadal o no. No es tracta d'un jugador o un altre en aquests moments».

De tota manera, com tot jugador de futbol, el defensa vermellenc no estaria a gust ocupant un dels seients de la banqueta visitant de l'estadi de San Mamés: «Quan no jug, sempre em ve de nou, però en aquest cas no hi ha res a fer, l'entrenador té una opinió i s'ha de respectar».

El jugador manacorí va comentar també les fortes crítiques que ha rebut la defensa del Mallorca després d'encaixar deu gols en només tres partits de Lliga. Segons el central, les crítiques externes són lògiques, però l'equip ha de fer cas de l'autocrítica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.