nubes dispersas
  • Màx: 18.89°
  • Mín: 8.69°
18°

Manzano: «No hem de ser victimistes»

El tècnic diu que l'equip no patirà per mantenir-se

Gregorio Manzano aparegué ahir a la sala de premsa de Son Moix amb actitud defensiva davant les qüestions dels informadors i parlant en tot moment a favor de la feina dels seus homes en el terreny de joc. El tècnic vermellenc començà la compareixença responent amb un pregunta: «Quantes ocasions ha tingut l'Atlètic de Madrid? Quantes n'ha tingut el Mallorca?» I ell mateix va respondre a la qüestió: «Hem tingut dotze ocasions. No ens hem d'equivocar en analitzar aquest partit. El matx s'ha trencat de bon començament a favor dels interessos de l'Atlètic i ha estat condicionat des del primer gol. A partir d'aquí, ells han sabut fer-ho perfectament bé al contraatac».

El to de veu de Manzano semblava més enervat a mida que passaven els minuts. «Si nosaltres haguéssim marcat una claríssima ocasió "la que va tenir Pandiani al primer temps", tot hauria canviat molt... ells estaven grogui!», exclamà el tècnic andalús. «Si haguéssim de destacar dos noms en el partit, serien aquests: Leo Franco i Esteban», digué un Manzano cada pic més indignat, i afegí: «Els porters han estat els millors i això vol dir dues coses: que nosaltres hem tingut moltes ocasions i que ells han aprofitat les nostres errades defensives gràcies a la seva gran qualitat, sobretot Torres».

El fragment més crispat de la roda de premsa, però, va ser quan es va dubtar de la motivació dels vermellencs: «L'equip s'ha entregat a fons, ningú d'aquí no pot dir que la camiseta dels meus jugadors no està totalment banyada de suor. És clar que la gent s'ha deixat la pell a la gespa i si continuam així, estic convençut que les coses canviaran». «Hem de fugir de victimismes i mirar cap endavant», afegí el tècnic de Bailén, que va fer una gran defensa de la qualitat de la seva plantilla: «Amb aquest equip poden estar convençuts que el Mallorca no patirà gens per continuar un any més a Primera. Hem fet el pitjor començament de la història, però nosaltres no ens podem enfonsar ni fer gaire cas de tot el que es diu».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.