algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Manzano confia en el revulsiu d'Ibagaza

El tècnic es mostra optimista pel partit i assegura que «seguim el camí idoni per tenir un final feliç»

59450
Manzano i el seu ajudant somriuen a la sortida de l'entrenament d'ahir. | TOMAS MONSERRAT.

A només vint-i-quatre hores per encarar el seu segon partit de Lliga, el tècnic mallorquinista, Gregorio Manzano, desprèn optimista per tots els costats. Així, tot i tenir l'espina clavada de no haver pogut debutar amb victòria a casa contra tot un campió de Lliga com és el València, el tècnic de Jaén va assegurar ahir que «ara per ara estam seguint el camí idoni per tenir un final feliç a la finalització de la temporada».

De fet, amb l'equip classificat en una Copa del Rei en què ja han caigut molts dels favorits, la plantilla vermellenca afronta el seu compromís de Balaídos amb pràcticament tot el seu armament, en haver-se recuperat ja Ariel Ibagaza i Fernando Niño. Pel que fa a això, Manzano no va poder amagar la seva satisfacció d'haver recuperat El Caño, un dels principals pilars del seu projecte: «La recuperació d'Ibagaza era el que tots esperàvem i només desitj que no hi hagi sorpreses de darrera hora i puguem comptar amb ell per aquest partit», va apuntar, a l'hora que puntualitzava que «una altra cosa serà si aguanta o no els noranta minuts, ja que hem de tenir en compte que no juga un partit oficial des de l'enfrontament contra el València a la final del Trofeu Carranza».

No obstant això, Manzano destacà que el davanter argentí no és «un jugador que necessiti un gran potencial físic com Marcos, Lozano o Robles perquè es mou en distàncies petites on l'important és l'habilitat amb la pilota, per la qual cosa la seva resistència dependrà del ritme amb què es desenvolupi el partit».

Així mateix, el tècnic té assumit el que pot aportar l'argentí a l'equip, assegurant que «es tracta que el nostre aspecte ofensiu millori quant a la quantitat de passades i arribades, com també en la seva qualitat», però insistí que Ibagaza no «solucionarà tots els problemes. Ell ha de fer la seva feina bé i és veritat que la resta de jugadors ho agrairan, però és dificil que tot sol guanyi al Celta».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.