El conjunt visitant va sorprendre el Platges de Calvià a la contra

PLATGES CALVIÀ: Prat (1), Morales (1), Víctor (1), Andrés (1), David Escribà (1), David Moya (1), Suau (1), Germán (1), Bussy (1), Manolo (1), Tosacano (1).
Llaneras (1) per Morales, Lladó (1) per Bussy i Francis (1) per Toscano.
PEGUERA: Homar (2), Salom (2), Àlex (2), Rubert (2), Joaquín (2), Nito (2), Carlos (3), Garrido (3), Adelino (2), Augus (2), Tolito (2).
Estanis (1) per Tolito, Oviedo (1) per Adelino i Juan Carlos (2) per Augus.
ÀRBITRE: Bauzà Martorell. Amonestà Víctor, Escribà, Moya, Francis, Rubén i Tolito. Expulsà per doble targeta groga Víctor (m.45).
0-1: minut 45, Carlos (p).
0-2: minut 60, Garrido.
0-3: minut 65, Garrido.
0-4: minut 83, J.Carlos.

El Platges de Calvià va caure derrotat estrepitosament dins el seu terreny de joc per culpa de l'efectivitat del Peguera, que va sentenciar el marcador amb un jugador més al segon temps. La jugada clau del partit fou el penal de Víctor al límit del descans, que costà al defensa local l'expulsió per doble targeta groga i un gol en contra, obra de Carlos.

Amb 0-1 en el marcador i un jugador menys, els locals s'abocaren a l'atac des del començament de la segona part, atreviment que els acabaria sortint molt car. El Peguera va saber aprofitar perfectament bona part de les seves oportunitats i se'n va anar del Muncipal de Magaluf amb tres punts que l'avala encara més, després de l'empat que aconseguí el conjunt calvianer a l'Estadi Balear diumenge passat en el partit inaugural de la temporada 2002/03.