algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

«A Tercera hi ha una gran igualtat»

Sansó i Darder coincideixen a definir l'actual lliga de cara a l'enfrontament de diumenge

La primera jornada de la Tercera Divisió no féu més que corroborar els pronòstics que es realitzaven abans de començar el campionat: màxima igualtat. Partits com els que enfrontaren Ferrioler-Constància o Poblera-Vilafranca acabaren en repartiment de punts. L'actual campió, l'Atlètic Balears, tampoc no pogué passar de l'empat al camp del Peguera, acabat d'ascendir. Aquest cap de setmana es viurà una nova jornada i pareix que l'esmentada igualtat també serà la principal protagonista. El matx més destacat serà el de Vilafranca i que enfrontarà el conjunt local amb el Ferrioler.

Cap dels dos no passà de l'empat a la primera jornada i cercaran sumar els primers tres punts de la temporada. A més, els dos equips jugaran en vuit dies tres pics per la disputa de la Copa Federació, que ahir visqué el primer partit i farà la tornada la setmana vinent. L'equip de Pep Sansó, desginat per molts com el millor de la categoria, no pot deixar anar una victòria si vol confirmar-se com un dels millors des de l'inici del campionat.

Sansó es mostra molt content amb l'equip que té i, encara que li agrada que la gent reconegui que té un bon conjunt, creu que «Balears i Constància són els equips grans i els candidats a estar a dalt. Nosaltres el que volem aconseguir és un lloc als quatre primers i jugar la lligueta». Amb vista al partit enfront del Ferrioler, el tècnic vilafranquer considera que «es tracta de dos equips als quals agrada jugar a futbol, amb bones plantilles, i intentarem guanyar-los». Sobre la Lliga, Sansó parla de «set o vuit equips que lluitaran per la lligueta».

El matx de la jornada estarà carateritzat per moltes cares noves als dos equips respecte de la temporada passada. Sansó està molt content amb les incorporacions: «Tot i que estam en temps d'acoblament, estic molt content per la feina de tots els nouvinguts, que són molt bons, encara que també han partit molt bons jugadors». Joan Manuel Darder, tècnic del Ferrioler, assenyalà que aquest enfrontament arriba un poc prest per a ells: «Tenim una plantilla molt renovada i tal vegada no sigui el moment de jugar davant un equip com el Vilafranca, ja que un filial com el nostre necessita el seu temps i tal vegada a la segona volta és quan es veurà el nostre potencial. Tot i això, volem guanyar». «El Vilafranca té el millor equip de la Tercera» puntualitzà Darder.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.