algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Per als valencianistes només val la victòria

L'equip txe arriba a Palma enmig d'un ambient enrarit pel mal joc de l'equip i l'enuig de Rafa Benítez

Cares serioses i poques ganes de parlar. Aquests foren els dos trets que tingueren en comú tots els integrants de l'expedició valencianista ahir a l'aeroport de Palma. Pareix que el València no arriba a l'Illa per enfrontar-se al Reial Mallorca en el millor dels seus moments. La mala imatge oferida fa poc a la Supercopa d'Espanya davant el Deportivo de la Corunya i la suspensió de l'entrenament d'ahir a Paterna per manca de disciplina han caigut malament en el si del conjunt txe.

El més seriós de tots ahir fou l'entrenador valencianista. Pensatiu, Rafa Benítez no va voler fer declaracions als mitjans a la seva arribada a Palma. Al madrileny no li agrada l'actitud dels seus jugadors quan és a punt d'iniciar-se la competició de la regularitat. I a l'entrenament d'ahir a Paterna no s'ho va pensar dues vegades quan va enviar els seus homes a les dutxes perquè rigueren i feren bromes. «Som el València i el València no es pareix al que estic veient». Així de contundent es mostrava el tècnic en raonar els motius per haver pres una decisió tan dràstica.

En acabar l'entrenament, cap dels integrants de la plantilla valencianista no va voler fer declaracions. Només l'internacional espanyol Carlos Marchena es va aventurar a qualificar allò que havia succeït com una «anècdota». Ara la incògnita és veure com reaccionaran els futbolistes del València al terreny de joc.

Allò cert és que els txes afronten el seu primer partit de Lliga una mica tocats. Els resultats obtinguts durant la pretemporada no han estat en consonància amb allò que s'espera d'un campió de Lliga. En tots els amistosos disputats el rendiment ha estat mediocre, cosa que ja vàrem poder comprovar quan el València s'enfrontà al Mallorca en la final del Trofeu Ramón de Carranza.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.