El Valladolid guanya el Racing en el descompte

RACING SANTANDER: Lemmens, Pineda, Mora, Juanma, Sietes, Ismael, Nafti, Morán, Benayoun, Txiki i Bodipo.
Pablo Sierra per Morán, Javi Guerrero per Benayoun i Regueiro per Txiki.
REIAL VALLADOLID: Bizarri, Torres Gómez, Caminero, Gaspar, Marcos, Peña, Sousa, Fernando Sales, Colsa, Chema i Aganzo.
Oscar per Chema, Jonathan per Caminero i Richetti per Marcos.
ÀRBITRE: Jesús Téllez Sánchez (comitè català). Amonestà Ismael i Nafti per part dels locals i cap jugador per part dels visitants.
GOL:
0-1: minut 90, Aganzo.

Racing i Valladolid obriren la Lliga 2002-2003 amb un fluix partit (0-1), en què els cantàbrics foren superiors en la segona part però sense saber materialitzar-ho en gols. Els visitants, gràcies a un gol en el darrer alè d'Aganzo, s'endugueren els tres punts amb la llei del mínim esforç. La primera part fou molt igualada, amb poques ocasions de marcar. A la represa els locals milloraren sobretot el joc per les bandes, però no tingueren gens de sort ni encert.

El davanter verd-i-blanc Benayoun gaudí de tres clares ocasions per inaugurar el marcador d'El Sardinero, però l'israelià no tingué ahir el seu dia. Qui sí que el va tenir fou David Aganzo, davanter de 21 anys dels castellans, que en un rebuig del porter racinguista va fer el primer gol de la Lliga i donà així la primera victòria als de Josep Moré. A Santander es complí ahir una de les màximes del futbol: qui perdona, ho paga car. I el Racing ho pagà amb una derrota cruel en el darrer moment.