algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
12°

Futbol Illenc

Comitè de Competició En haver-se ja disputat una jornada de la Regional Preferent i Tercera Regional, el Comitè respectiu en la reunió mantinguda el passat dimarts, va prendre els següents acords: A Regional Preferent imposa cinc partits de sanció a Francisco Martínez Sánchez (Independent) per agressió a un contrari, tres partits a Francisco Maimó (Felanitx) per joc dur. Un prtit a Fernando Leal (Andraitx), Francisco Torres (Esporles), Pedro Alcolea (Felanitx) i Gabriel Martorell (Poblera) per diversos motius. A la Tercera Regional, quatre partits a José Martín (Andraitx) per doble amonestació i insults a l'àrbitre. Dos partits a Àngel Bisco (Cala d'Or) per menysprear l'àrbitre. Un partit a Juan Mayans (Andratx) per doble amonestació i a Manel Pérez (entrenador del Lloret) per menyspreu a l'àrbitre. A la Regional Preferent, el Comitè va desestimar la protesta formulada pel Calvià quant a una suposada alineació indeguda per part de l'Algaida, atès que va ser reglamentària. A Tercera Regional, es va assenyalar la data del tres de setembre a les 21:00 hores al camp del Vilafranca, la continuació del partit (45 minuts) entre Vilafranca i Espanya Atlètic, començant amb empat a zero. Donar el partit entre Marratxí i Soledat com a guanyat pel Marratxí (3 a 0) per incomparaixença d'aquest darrer equip. A més, multes a diversos clubs.

Copa President El jutge únic de Disciplina Esportiva va prendre la següent decisió: Suspendre per un partit oficial el delegat del Santa Eulàlia, José Navarro, per menyspreu a l'àrbitre. Donar l'eliminatòria Ferrioler i Penya Esportiva Santa Eulàlia com a guanyada pel Ferrioler per renúncia de la Penya Esportiva Santa Eulàlia a celebrar el partit de tornada, condemnant-lo a pagar les despeses ocasionades al Ferrioler.

Lliga d'Honor El proper dissabte, a darreres hores de l'horabaixa, l'expedició juvenil de l'Atlètic Balears, que milita a la Lliga d'Honor, aixecarà vol amb destinació a la Ciutat Comtal on el diumenge a les onze i mitja del matí s'enfrontarà a la Damm en el primer partit competitiu. L'expedició blanc-i-blava romandrà a l'hotel Expo de Barcelona.

Reial Mallorca A les dotze en punt del diumenge, sobre la gespa del Lluís Sitjar, primer partit de Lliga d'Honor Juvenil, en què s'enfrontaran els dos conjunts «estrella». Reial Mallorca i Barcelona, que actuaran sota la direcció arbitral de Penya Molina.

Cadets Via-55 Ens estam aproximant a la decisió d'aquest dinàmic torneig envoltat d'entusiasme i rivalitat que s'està disputant l'actual setmana al camp municipal de Llucmajor. Avui divendres, a les 17:00 hores, primera semifinal i a les 18:30 hores, segona semifinal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.