nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 13°
14°

Futbol Illenc

Copa Federació Dos partits oficials corresponents a l'anada de la Copa Reial Federació prevists per avui dissabte: Constància-Santanyí, a les 19.30 hores i Penya Esportiva Santa Eulària-Ferrioler, a les 11.00 hores al recinte de la vila pitiüsa. El primer serà arbitrat per Puigserver Trobat i el segon per Daza Blanco.

Amistosos Avui dissabte, molta d'activitat que abraça totes les categories. A l'Estadi Balear, a les 18.30 hores es disputarà el Trofeu Nicolau Brondo entre l'Atlètic Balears i el Santa Ponça (Raúl Martín). A Na Capellera, 20.00 hores, Manacor-Mallorca B (Carol Domènech). Al Municipal de Campos, 19.30 hores, amb motiu de la presentació de les plantilles locals, Campos-Montuïri (Quesada Segura). A Son Ferrer, 19.30 hores, confrontació de futbol femení entre el Platges de Calvià i el Collera.

Brondo Tot ha quedat ja sobradament dit respecte de la XXXV edició del Trofeu Nicolau Brondo. Serà a partir de les sis i mitja d'avui horabaixa quan sortiran al rectangle de joc de l'Estadi Balear les formacions titulars de l'Atlètic Balears i del Santa Ponça, estrenats pels flamants tècnics Nico López i Tolo Ramon, respectivament. És ben segur que faran maniobrar la majoria d'efectius posats baix de les seves respectives responsabilitats i, al final, el qui s'ho hagi merescut recollirà l'artístic trofeu que du el nom de l'homenatjat.

Na Capellera Partit d'homenatge a un autèntic valor, sorgit del planter manacorí, consistent en l'entrega de la insígnia d'or, com també d'una artística i valuosa placa referent a tan merescut homenatge. Ens referim a Miquel Àngel Nadal, que en aquestes altures de la seva vida, ho ha aconseguit tot en l'esport, en el qual tant ha destacat. Per tal motiu, els aficionats manacorins voldran deixar patent la forta estimació que des que era un autèntic jovenet sempre li han dispensat, acudint a les instal·lacions de Na Capellera a partir de les vuit d'avui vespre, ja que a més podran aprofitar per fruir d'una hora i mitja de futbol envoltat d'amistositat entre el Manacor i el Mallorca B.

Can Mayol Festa futbolística a les totes, aprofitant la celebració del patró de la ciutat, Sant Bartomeu. Per incompatibilitats amb el calendari, els actes esportius s'han avançat una setmana, ja que el diumenge dia 25 de l'actual s'aixeca el teló oficial del Campionat de Regional Preferent. Per tal motiu serà demà diumenge, dia 18, quan es procedeixi a la presentació de la totalitat de les plantilles, que començarà a les sis de l'horabaixa. Com a colofó d'un acte que s'espera que es converteixi en multitudinari, els assistents assaboriran la cirera del pastís, a base d'una confrontació amistosa entre el Sóller i el Binissalem.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.