algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
14°

Futbol Illenc

Torneig Sa Llum Una nova edició, i ja anam per la que en fa trenta, del torneig de futbol base més carismàtic de les Illes Balears. Un torneig que en el moment de procedir al muntatge de la primera edició, amb tota seguretat, prevalgué per damunt de tot entre els fundadors la sincera amistat que en aquells temps era divisa provada a nivell esportiu. D'aquesta manera hem arribat a la XXX edició, que avui a les vuit i mitja s'inaugurarà amb tota solemnitat i, si és possible, encara amb més vistositat i lluentor que en anteriors edicions. No faltarà la banda de música local, que amenitzarà la desfilada multitudinària de tots els equips participants, i posteriorment tindrà lloc el partit estrella de cada any: Atlètic Balears, guanyador l'edició passada, i l'Independent. Lògicament de categoria juvenil. Demà dilluns, a les 19.30 hores, Infantil B Montuïri-Son Cotoner, i a continuació, Ramon Llull-Atlètic Balears Cadets B. Posteriorment, Montuïri-Ramon Llull de Juvenils B, a les 22.00 hores.

Pas de ses llebres Festa grossa al recinte futbolístic Es pas de ses llebres de Peguera, amb motiu de la inauguració oficial de la gespa artificial del seu rectangle de joc. Una millora que culmina la modernització de tots els camps de la zona turística. Encara falta el de Moferes de Calvià, que no trigarà molt. A tal senyor tal honor. Per envoltar del màxim interès l'esmentada estrena, al voltant de les sis i mitja d'avui horabaixa es procedirà a l'acte, en el qual no mancaran els parlaments al·lusius de la batlessa Margarita Nájera, la regidora d'Esports de la zona, el tinent de batle Antonio Manchado i, com no, el representant de l'Associació d'Hotelers, el mític esportista Lluís Carrasco. A continuació, partit amistós entre el Numància de Segona Divisió A i el flamant ascendit a Tercera, el Peguera.

Condol Per la mort de Bartomeu Fuster Segura, fet succeït el 31 de juliol. Persona molt afable, com tots els seus familiars, de manera especial les seves desconsolades filles Mita, Victòria, Bel i Laura, com també la seva dona Mita, que amb enteresa i resignació ha sofert tan irreparable pèrdua. La missa funeral, celebrada a l'església parroquial de la Santíssima Trinitat, deixà patent, amb la nombrosa presència de familiars, amics i coneguts, el grau d'estima que en vida se sabé guanyar. A tots ells, el nostre més sincer condol, especialment al seu fill polític Pep Verger, cap d'esports d'aquest mitjà informatiu. Per a tots, una forta abraçada.

Estadi Balear Demà dilluns està prevista una reunió extraordinària a la qual assistiran la majoria de persones vinculades a l'històric club blanc-i-blau. Es confia que en aquesta reunió s'aclareixi part del futur panorama de l'entitat, encara que sigui de manera provisional.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.