algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Marcos, nou tècnic del Saragossa

Luis Costa dimití al matí i a l'horabaixa fou presentat el cantàbric

El cantàbric Marcos Alonso fou presentat ahir a les instal·lacions de La Romareda com a nou entrenador del Reial Saragossa després que Luis Costa presentés, al matí, la seva dimissió com a màxim responsable de l'equip. D'aquesta manera, Marcos es convertí en el tercer tècnic del conjunt aragonès en aquesta temporada, després que el mateix Luis Costa substituís, posteriorment a la jornada vint-i-una, Txetxu Rojo.

L'exentrenador del Rayo Vallecano, el Sevilla, el Racing de Santander i l'Atlètic de Madrid, al costat del president de l'entitat, Alfonso Solans, en el moment de la presentació oficial, es mostrà convençut que tirarà endavant l'equip: «No tinc cap por al repte. Estan més espantats a Saragossa que jo per la delicada situació, però cal ser, sobretot, positius. He vist el calendari que ens queda i veig difícil poder perdre amb ningú, sempre que ens esforcem al màxim damunt la gespa, setmana rere setmana». I afegí que «l'equip té qualitat suficient per salvar la categoria, però en aquest moment el més important és intentar treure's una mica la pressió del damunt. És molt complicat jugar pressionat i els futbolistes no volen la pilota. Per això la meva primera tasca serà tornar la confiança als jugadors».

Luis Costa presentà la seva dimissió després de les crítiques rebudes pel conjunt aragonès per la imatge oferta al Santiago Bernabéu diumenge passat, on el Saragossa perdé 3-1. Aquesta derrota deixa el conjunt aragonès en la penúltima posició a la classificació de Primera, en zona de descens. El tècnic alacantí manifestà, poc després de fer-se oficial la seva dràstica mesura, que «la decisió de deixar la banqueta del Saragossa ha estat exclusivament meva i ho fet per al bé de l'equip i per bé meu. Els jugadors necessiten un canvi de mentalitat per sortir del pou, perquè són ells, i només ells, qui ha de resoldre aquesta situació. Ho he comentat al meu president i ho ha acceptat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.