nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
13°

La «ressaca» marca la jornada

València, Deportivo i Madrid juguen amb el suport dels seus aficionats

La «ressaca» de la final de la Copa del Rei, a la qual el Deportivo va rompre el guió i espatllà la festa del Centenari del Reial Madrid en guanyar (1-2) al Santiago Bernabéu, marca una nova jornada de Lliga a la qual ambdós clubs lluitaran per desbancar del lideratge el València. Sense temps per gaudir dels èxits ni per plorar les derrotes, els tres primers classificats afrontaran els seus respectius compromisos amb el suport de les seves aficions. El València repeteix en el més alt de la classificació per segona setmana consecutiva i la fortalesa exhibida fins al moment a Mestalla ha de ser suficient per doblegar un Sevilla que té poc a perdre. L'equip de Rafa Benítez s'ha autoconvençut de les seves possibilitats i se sent amb la força suficient per fer història.

El Reial Madrid retorna al Bernabéu tres dies després de veure com el Deportivo li esborrava el somriure del seu centenari aniversari. El Bernabéu, un fortí des de fa un any en el qual ningú no havia pogut guanyar, fou assaltat pels jugadors d'Irureta que, a la final copera, demostraren la seva condició d'equip campió. El dur cop de la derrota podria afectar els homes de Vicente Del Bosque que reben un Vila-real necessitat de punts per evitar problemes a la classificació. Una segona travelada davant el conjunt groguet podria provocar danys irreparables.

Riazor serà una festa per rebre els campions de Copa i la falta de concentració els pot passar factura. El Rayo ha recuperat la confiança en les seves possibilitats, però continua sense abandonar els llocs de descens. Betis i Barcelona protagonitzaran en el Ruiz de Lopera un partit marcat per la figura emergent de Joaquín. Juande Ramos ha complert els objectius prevists a l'inici de la temporada, després d'assegurar la permanència del Betis i ja no descarta objectius majors. La visita d'un Barça que necessita els tres punts ha despertat gran expectació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.