algo de nubes
  • Màx: 19.07°
  • Mín: 9.02°
19°

Kresic creu que la victòria marca un punt i a part

«Hem començat la 'Lliga' amb triomf»

El tècnic del Reial Mallorca, Sergio Kresic, estava francament satisfet després del partit d'ahir contra el Rayo Vallecano a l'estadi Teresa Rivero perquè el seu equip ha començat la minilliga que s'iniciava ahir amb una victòria important contra un rival directe per sortir del descens. «El primer partit d'aquesta lliga de 11 partits ha sortit molt bé, hem aconseguit treure els 3 punts i a partir d'ara hem de continuar en aquesta línia», assegurà el tècnic vermellenc, que lloà repetidament l'actitud dels seus homes: «Els jugadors han estat fantàsticament bé, sobretot en un aspecte que per nosaltres és molt important com és la recuperació de pilotes al mig del camp».

«Quan un equip té aquesta actitud, pot perdre alguns partits, però també n'acabarà guanyant moltíssims», afegí respecte d'això un Kresic que havia començat la roda de premsa posterior al partit a la defensiva. A la pregunta: «L'equip ha recuperat l'horitzó?», l'entrenador del Reial Mallorca respongué: «L'equip no ha perdut mai l'horitzó, potser vostè sí que l'havia perdut». El tècnic va reconèixer que el Mallorca es va endur el partit perquè va saber jugar com un equip que vol sortir de la zona de descens: amb força i empenta. «Un equip que està a la zona baixa no pot jugar al 'tiqui-tiqui', perquè per jugar d'aquesta manera s'ha de tenir seguretat i confiança en les pròpies possibilitats», afirmà.

Kresic no es va voler definir sobre la polèmica jugada en què Marcos derriba al límit de l'àrea el migcampista del Rayo Vallecano Roberto Peragón i que el públic local va demanar insistentment com a penal, encara que el col·legiat va fer cas omís de les protestes. «Els àrbitres han vist el que han vist i no s'ha de discutir. Jo no he vist bé la jugada des de la banqueta i, per tant, no som ningú per dir si era penal o no», confessà el croat. Ara ve l'Osasuna, un altre partit clau. Sergio Kresic considera que «l'Osasuna és un altre rival perillós de la zona baixa» i que «el futur encara continua sent molt complicat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.