algo de nubes
  • Màx: 17.08°
  • Mín: 7.61°
17°

Estadi Balear

D'un temps ençà, les interioritats del club banc-i-blau de l'Estadi Balear s'anaven deteriorant a marxa de marató. Per culminar el que ens estam referit, fins i tot l'himne del club, que serveix per galvanitzar aficionats i jugadors, va deixar de sonar el darrer partit de competició que es va disputar contra el Binissalem. Si a tot aquest repertori afegim la poca simpatia de bona part d'incondicionals contra la persona de l'entrenador, un «no ningú» que fins ara poc ha demostrat en el que duim de campionat, tot es va ajuntar perquè les «relacions públiques» es refredassin fins arribar a la més gran decepció. I les poques notícies, donades amb comptagotes, ajudaran a complicar encara més la situació. Afortunadament, existeix la possibilitat que novament s'incorpori a la directiva, encara que sigui en pla d'assessor del president, el dinàmic Fernando Miró, home obert a qualsevol mitjà informatiu (com ha de ser). De moment, durant el dia d'ahir vàrem ser assabentats a través d'en Fernando de la definitiva incorporació a la plantilla (fins ara tot era provisional) d'Àngel Villacampa, un bergant de 24 anys, migcampista esquerrà, procedent del Guadix, de Tercera Divisió. Possiblement podria efectuar el seu debut el proper diumenge contra el Sóller.

Comitè d'Apel·lació Al seu dia, el Comitè Estatal de Competició va sancionar amb dos mesos d'inhabilitació l'entrenador de l'Espanya, Joan Fortunato, com igualment el seu delegat, Tomeu Puigserver, motivat per l'alineació indeguda de l'exjugador de la Penya Arrabal Vílchez. Inconformes amb tal sanció, el club presidit per Miquel Mas va recórrer al Comitè d'Apel·lació, amb tanta bona sort que l'esmentat organisme va deixar sense efecte la sanció contra el tècnic, mantenint la del delegat. Quant a la sanció econòmica de 500.000 pessetes, la quantitat va ser rebaixada a 150.000 pessetes.

Euros i no pessetes Els directius del Ferrioler saben Llatí a l'hora de posar en marxa qualsevol decisió que els pugui generar beneficis. El passat dissabte, amb ocasió del partit corresponent a la vint-i-dosena jornada de Tercera Divisió contra l'Atlètic Balears, per poder penetrar en el recinta s'havia de passar per taquilla, on només s'admetien euros, per la polissonada d'aprofitar-se de l'arrodoniment. Aficionats blanc-i-blaus ens varen assegurar que els va ser impossible poder presenciar el partit per culpa que en la seva cartera només guardaven pessetes (que tant enyorarem). Una moneda que, vist el que hem vist, a Son Ferriol ja no manté cap mena de valor.

Futbol base El partit d'entrenament dels components sub 17 que demà dijous havien de realitzar al camp de l'Arenal contra el conjunt titular de Tercera Divisió arenalenc, ha quedat posposat per al dijous dia 7 de febrer a les 20:30 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.