algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Àrbitres 3a

Un sol partit (fins ara) avançat al dissabte: Constància-P.Calvià (Munar Gelabert). Ja en diumenge: Cardassar-Eivissa (Serrano Pérez), Vilafranca-Santanyí (Bosch Márquez), Arenal-S.Maonès (Sureda Cuenca), At.Balears-Binissalem (Murillo Martínez), Espanya-Ferrioler (Ferrer Perelló), Alaior-Sóller (Nadal Riera), Felanitx-Montuïri (Ribot Riera), S.Ponça-Manacor (Flaquer Rey) i P.S.Eulàlia-Poblera (Quesada Segura).

Comparacions I si bé sempre resultaran ser odioses, la temporada passada, concretament després de la vintena jornada (6 de gener del 2001), la classificació de Tercera Divisió reflectia el següent: líder, Atlètic Balears amb 53 punts, seguit del Ferrioler amb 41 i del Vilafranca amb 40, etc. En l'actual campionat, el Constància encapçala la taula amb 45 punts, seguit de l'Atlètic Balears amb 43. Miquel Crespí comptava amb 16 jugadors i 4 juvenils. En l'actualitat, s'ha incorporat tant d'efectiu com el tècnic ha sol·licitat. Malgrat el que acabam de manifestar, el Balears diuen que té el tècnic més fabulós de tot el seu historial. Com acabarà tot aquest xou? Chi lo sá.

Futbol Femení Amb els partits disputats diumenge passat corresponents a la fase prèvia del Campionat d'Autonomies que jugaren Navarra, Castella i Lleó i Balears, els resultats que s'originaren varen servir per proclamar campió Balears, que en la suma de punts guanyats per ambdues seleccions (sub 17 i sub 25) en varen sumar set, mentre que Navarra i Castella i Lleó només n'aconseguiren sis. Ara s'haurà d'esperar els dies 1, 2 i 3 de març per disputar la fase definitiva entre Balears, Andalusia i Astúries. Segons ens va comunicar el secretari federatiu, Manolo Bosch, la Federació Balear tindrà dret a fer valer la seva condició de campió per sol·licitar a la Federació Espanyola que la nostra Illa es convertesqui en seu de la fase. Tot queda pendent del que decidesqui Toni Borràs i, posteriorment, la Federació Espanyola.

Relax a Santanyí Els darrers resultats encaixats pel Santanyí varen fer que s'encenguessin els senyals d'alarma respecte del conjunt de Tercera Divisió. El seu president, Bernat Pico, home de fets i de poques actuacions en pla «fantasma», juntament amb els seus directius prengueren la decisió d'ajornar el pagament de la nòmina corresponent al mes de desembre. Com resulta que a Santanyí tenen per costum efectuar els pagaments el primer divendres de cada mes, en aquesta ocasió es va esperar que es disputàs el partit contra l'Arenal i, segons volassin els tords, es prendria alguna decisió; fins i tot s'haurien pogut ocasionar algunes baixes. Tot va transcórrer com una monada (victòria per 3-0) i, amb tota seguretat, demà dimecres tots els efectius rebran el sobre corresponent, com ho tenen estipulat. I podem garantir que els sous impressionen de veritat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.