algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

Situació crítica per al Ciutadella

La UE Poblera golejà el Ciutadella en la segona part del matx

UE POBLERA 5
CIUTADELLA 0

UE POBLERA: Bernat (1), Rafa García (2), Rayo (2), Gaspar (1), Capó (2), Luís (1), Pérez (1), Reynés (2), Pardo (1), Sacarés (3) i Andreu (2).
Mauricio (2) per Pardo, Àlex (1) per Pérez i Aguado (1) per Gaspar.
CIUTADELLA: Llorenç (1), Gamundí (1), Sergio (1), Dani (2), J. Bagur (1), Moll (0), Serín (2), Taltavull (1), Berto (0), T. Bagur (0) i Juanlu (1).
Iván (0) per T. Bagur.
ÀRBITRE: Pérez Galera (2). Bona actuació però mal auxiliat a les bandes. Amonestà Gamundí per part de l'equip visitant.
GOLS:
1-0: minut 18, Reynés.
2-0: minut 51, Mauricio.
3-0: minut 66, Mauricio.
4-0: minut 85, Sacarés.
5-0: minut 87, Sacarés.

La UE Poblera s'imposà al Ciutadella amb una escandalosa golejada que deixa ben a les clares la diferència de qualitat entre els dos conjunts.

La primera part del partit no fou, ni molt manco, el passeig triomfal dels poblers a la represa, i només un gol de Reynés en el minut devuit obrí les línies de l'equip visitant. Els menorquins jugaven amb el fora de joc i, en aquesta part, li va donar bons resultats. Els davanters locals van caure contínuament a la trampa, i així, malgrat el gol local, encara hi havia partit.

La segona part fou una altra història. Els jugadors blaugranes anaven més vius, i superaven, un pic rere un altre, la defensa en línia del Ciutadella. I els gols arribaren. Als sis minuts de la represa, Mauricio ampliava el marcador, i repetí quinze minuts després. A les acaballes del matx aparegué la figura de Sacarés que, amb dos gols en dos minuts, tancava la golejada i deixava en una situació crítica el rival.

El conjunt menorquí pot ser avui coer de la Tercera Divisió, sempre que el Pollença guanyi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.