cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

Depor i València ho tenen fàcil

La teoria diu que han de superar sense dificultats Oviedo i Celta

València i Deportivo, líders de la classificació, tindran l'ocasió de sumar tres importants punts en els seus duels a casa contra Oviedo i Celta, respectivament, amb el Madrid a Tòquio cercant la Copa Intercontinental i en una jornada en què el Barcelona tindrà una altra «final» contra Osasuna.

El Depor es troba en un nigul, després del seu èxit a la Lliga de Campions i a Riazor totalitza ja 19 partits sense perdre. Irureta podrà disposar de Donato per rebre el Celta, que segurament notarà el partit de la Copa de la UEFA. En tot cas, un partit de rivalitat sempre és especial i el seu resultat tot un enigma.

El València també està llançat i la parella Carew-Juan Sánchez està fent oblidar Claudio López. Són favorits, però el Rayo rapinyà un punt de Mestalla i l'Oviedo, de la mà d'Antic, també ho intentarà.

En el Camp Nou, un altre examen final per al Barça i en especial per al seu tècnic. En tot cas, els catalans afronten el partit amb més tranquil·litat, després del triomf aconseguit dijous a Bruges.

Màlaga i Alabès s'enfronten a la Rosaleda. Els malacitans no duen una temporada fiable a casa i per a aquest partit tenen el dubte de Sandro. Els vitorians, ben situats, podrien pagar l'esforç de la UEFA, malgrat que fins ara treuen punts fora de casa.

A la Catedral, un Athletic en hores baixes i amb l'afició nerviosa rep l'euro-Rayo. Una errada col·locaria els de Rojo en zona de descens. Larrazabal, Ríos i Alkiza ja estan disponibles. El Rayo ha de tornar del fred de Moscou, però intentarà amargar l'horabaixa als «lleons».

A Zorrilla, duel de necessitats entre el Valladolid, en plena renovació de la directiva, i la Reial Societat.
Completen la jornada el Racing de Santander-Espanyol, amb els càntabres en zona de descens i els blanc-i-blaus encara ferits per la derrota a la UEFA contra el Porto, i el Numància-Las Palmas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.