algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

El València defensa el lideratge

Els de Cúper necessiten guanyar el Rayo de Juande Ramos

El València, que compta el seus partits a casa per victòries, ha de perllongar demà davant el Rayo si vol lluir una setmana més la condició de líder de la Lliga espanyola, que posseeix gràcies als dos punts d'avantatge que té sobre l'Alabès i el Deportivo.

Després de la derrota de la darrera jornada a Montjuïc, una nova travelada deixaria el València a l'abast dels seus immediats perseguidors i de rivals tan temibles com Barcelona i Celta.

Després de la seva bona ratxa, l'Alabès afronta una complicada sortida a Valladolid, on l'equip de Pucela està encara invicte. El tècnic local, Francisco Ferraro, no podrà disposar d'Iván Kaviedes, reclamat per la selecció del seu país, per la qual cosa sols comptarà amb dos davanters, Alberto López Moreno i Sergio Pachón. El tercer equip amb aspiracions de lideratge, el Deportivo, rebrà demà un Saragossa que creix jornada rere jornada de la mà de Montenegro.

Les diferències que separen les plantilles de Barcelona i Vila-real poden difuminar-se si el primer acusa la seva eliminació del màxim torneig continental i el segon es mostra tan contundent com una setmana enrere contra el Deportivo. Només quatre punts separen actualment ambdós equips, però el conjunt valencià presentarà diverses baixes i no s'ha caracteritzat fins ara per la seva eficàcia golejadora en les seves sortides.

L'Athletic, situat en 17a posició, té una llarga llista de baixes per jugar a San Mamés amb el Celta, cinquè a la classificació. L'absència de Santi Ezquerro se suma a les de Carlos García, Merino, Alkiza i Orbaiz i possiblement a les d'Etxeberria i Oscar Vales.

Després d'encadenar dues derrotes consecutives a la Lliga i baixar fins a la setena posició, al Reial Madrid li toca en aquesta jornada recuperar el crèdit davant el seu públic i atracar-se altre cop als primers llocs. Las Palmas sembla un rival propici, ja que és juntament amb el Racing l'equip més golejat en les seves sortides.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.