nubes dispersas
  • Màx: 18.29°
  • Mín: 8.69°
18°

El Numància també guanya el Madrid

El davanter romanès Rosu, amb tres gols, fou l'heroi d'un partit en què l'equip blanc naufragà

NUMÀNCIA 3
R. MADRID 1

NUMÀNCIA: Núñez, Manel, Soria, Muñiz, Pacheta, David Pirri, Iñaki, Nagore, José Manuel, Rosu i Rubén Navarro.
Ojeda per Rosu, Barbu per Rubén Navarro i Tito per Iñaki.
R. MADRID: Casillas, Geremi, Helguera, Hierro, Roberto Carlos, Figo, Makelele, McManaman, Savio, Guti i Raúl.
Morientes per Makelele i Munitis per Savio.
ÀRBITRE: Muñiz Fernández (Col·legi asturià). Amonestà Soria, Nagore i Iñaki per l'equip local, i Helguera i Figo pel conjunt visitant.
GOLS:
1-0: minut 7, Rosu.
1-1: minut 15, Raúl.
2-1: minut 16, Rosu.
3-1: minut 64, Rosu.

El Numància guanyà el Reial Madrid a Sòria amb tres gols del romanès Rosu, que fou letal per a l'equip blanc en un partit disputat amb un fort ritme, ben jugat per les dues parts, però amb l'equip sorià molt inspirat i més ben situat que el seu rival. El Reial Madrid intentà jugar en curt des del començament i dominar el ritme de l'enfrontament, però el Numància arribà en dues ocasions per la part esquerra amb dues centrades de Rosu que no trobaren rematador.

Luis Figo cercava la jugada amb Raúl a la frontal de l'àrea, però fou el Numància qui s'avançà en el marcador en una jugada d'estratègia en què Iñaki llançà una falta des de la part dreta i Rosu pentinà la pilota al fons de la xarxa. El joc continuà al mateix ritme, amb domini blanc i forta pegada dels seus davanters, que aconseguiren l'empat a un gràcies a una rematada de cap de Raúl.

Però, quasi sense donar temps que el Reial Madrid recuperàs les seves posicions en defensa, una pilota llarga de Nagore per Rosu va deixar sol el romanès, que creuà a l'esquerra de la sortida de Casillas davant el deliri dels seus aficionats i la desesperació dels madridistes. A la represa, el joc es començà a un ritme més lent i domini del Madrid, però amb un Numància que arribava amb molt perill per la banda dreta, sempre amb Iñaki i amb una rematada de taló de Rosu, que va sortir fora per molt poc.

Quan faltava el darrer quart per al final del matx, els dos tècnics canviaren la seva disposició tàctica i donaren entrada a Ojeda, en el Numància, i a Morientes i Munitis, pel Reial Madrid, canvis que no variaren el destí del partit. En els minuts finals, el Numància va estar més a prop del 4-1 que del gol madridista, gràcies a un munt de contracops que posaren en evidència el conjunt blanc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.