lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:

Breus

Torneig de Sa Llum 2000 Amb els partits que es disputaran al llarg d'avui diumenge, ja ens trobarem en la recta final d'aquesta trepidant edició. Ja es comença a veure la data de la cloenda, tal com quedarà demostrat pel que fa a atorgar el lloc corresponent, merescut en el decurs de les respectives categories en què s'han enfrontat. Similars horaris (19, 20:30 i 22 hores) pel tercer i quart lloc en Infantil B. El mateix premi per als cadets B i semifinal Juvenil A, Grup B.

Estadi Balear  

Novament, a partir de les set d'avui horabaixa, segona actuació de l'Atlètic Balears davant el Pollença, encara que pels efectes, tant d'un equip com del rival, els respectius tècnics intentaran mostrar els esquemes que tenen previst posar en pràctica en l'imminent campionat que d'aquí a quinze dies aixecarà el teló oficial. I si bé cap dels dos rivals no tenen cobert el capítol d'adquisicions, res estrany serà l'equip inicial que Miquel Crespí pensa alinear al principi de la confrontació, partint de la base que tant Paco Pérez, com Sergio i Miranda arrosseguen petites lesions que no els impedirà reprendre els entrenaments a partir de demà dilluns amb la resta de companys. Desset seran els efectius que avui es vestiran de curt. Com alineació inicial: Pascual, Paco Esteve, Juanito, Isern, Contreras, Zamorano, Santi Domínguez, Gerardo, Oscar, Loren i Garrido. Per a possibles sustitucions: Paco Ramírez, Rubén, Bueno, Padillo, Vicente i el porter Marcos. Partit que començarà a les set sota la direcció del col·legiat Ferrer Perelló.

Municipal de Campos  

Segons ens va comunicar el nostre dilecte corresponsal, Marc Lladonet, aprofitant la Festa Major de Campos, es disputarà una confrontació envoltada d'amistositat entre el conjunt campaner i el Felanitx. Serà avui capvespre a partir de les sis, en què els aficionats tindran ocasió de començar a treure conclusions de cara a l'imminent campionat.

Escoleta blanc-i-blava  

Tal com ja va succeir la passada temporada, la directiva de l'Atlètic Balears ha posat en marxa l'Escoleta de Futbol per a nins nascuts els anys 1993, 94 i 95. Els alumnes entranaran sobre la gespa de l'Estadi Balear, sota l'orientació i direcció de Damià Parpal, llicenciat en educació física, en tot moment supervisat per l'entrenador de la primera plantilla, Miquel Crespí. Els interessats a participar en tan simpàtica categoria bastarà que telefonin al següent mòbil: 696-847031, on seran atesos d'immediat.

Amistosos  

En el decurs d'aquests darrers dies, s'han disputat una sèrie de confrontacions amistoses, alguna de les quals ha sorprès pel que fa a allò que va dictar el marcador. Casos del Vilafranca, que sobre la gespa de Magaluf derrotà a l'amfitrió Platges per 1-4. Ahir matí, en el Lluís Sitjar, Mallorca Juvenil d'Honor i Vilafranca empataren a un. Una altra sorpresa: Santanyí-S'Horta (1-2).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.