algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Breus

Estadi Balear  

Aixecament del teló oficiós futbolístic, a partir de les set d'avui horabaixa a les instal·lacions de l'Estadi Balear. Dos conjunts enormement reforçats es veuran les cares en el primer partit seriós d'aquesta temporada. I paraula que no faltaran dosis de morbositat, ja que s'alineen amb el conjunt del Vilafranca exjugadors blanc-i-blaus, sempre recordats pels aficionats. Ens referim a Ballester i, com no, a Anselmo, dels quals estam més que segurs que es trobaran estranys lluint distinta camiseta de la que fa ben poc temps defensaven de manera il·lusionant. Ja se sap que avui dia l'estima dels colors ha passat a millor vida. Molt més quan es creuen interessos econòmics que si és comprensiu en categories superiors, comença a ser natural en nivells inferiors, malgrat que es tracta de futbol amateur. A qui se li presenta l'ocasió, l'aprofita, tal com està succeint cada final de temporada. Repetim que existeix la natural expectació per poder veure en acció efectius sobradament coneguts pels vells i joves aficionats. Circumstància que serà suficient perquè s'acostin a les instal·lacions de l'Estadi Balear a partir de les set d'avui horabaixa per poder ser testimonis personals del que seran capaços de realitzar els efectius del Vilafranca i At. Balears sota la direcció de Juan Armenta Fernández.

Torneig de la Llum  

Certamen futbolístic de futbol base, una vegada més a l'històric recinte d'Es Revolt montuïrenc amb ocasió de la disputa de la XXVIII edició del Torneig de la Llum. Quaranta seran els conjunts que desfilaran davant de les autoritats socials i esportives, a partir de les vuit i mitja del vespre. Una desfilada multicolor que servirà de pròleg a la disputa del partit estel·lar juvenil nacional que cada temporada aixeca el teló oficial de la competició. Seran Mallorca i Manacor, ambdós de categoria nacional, que a partir de les 22 hores, sota l'arbitratge de Carol Domènech, donaran amb la seva actuació el sus definitiu a l'actual XXVIII edició.

Amistosos Pretemporada  

A partir de les 18.30 hores, sobre el rectangle d'Es Garroveral, es veuran les cares en confrontació amistosa Gènova i Platges de Calvià. Serà a les 8 del vespre quan comenci el partit de Festa Major que Artà i Cardassar disputaran a ses Pesqueres com un acte més del programa de les festes patronals que se celebren a Artà.

Condolença  

Per la mort de la mare del nostre estimat col·lega del Seminari de Sóller Joan Antoni Castanyer, exjugador de l'equip titular. Nombrosa va ser l'assistència al funeral, homenatge pòstum a dona Maria, que en la seva presència volgueren testimoniar la gran estima que en vida es va saber guanyar. En el nom de la redacció d'Esports, una forta abraçada a Joan Toni.

Resultats d'ahir  

Platges Calvià 2-Peguera 1. Pollença 1-Constància 4. Xilvar 0-Montaura 3. Santanyí 0-Manacor 2. Al llarg del dia d'avui continuaran els partits de pretemporada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.