nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Irureta demana Tristán per al seu Depor

El president del club gallec, però, no vol pagar els 2.800 milions que vol el Mallorca

73376
El campió de Lliga, el Deportivo, ha mostrat interès per contractar Diego Tristán.

... I ara el Deportivo. Les especulacions entorn del futur de Diego Tristán van camí de relacionar el futur del jugador sevillà amb la totalitat de clubs nacionals i internacionals.

Després del frustrat traspàs al Reial Madrid, a Diego Tristán li han sortit «al·lotes» cada dia. El darrer club a mostrar interès pel futbolista sevillà és l'actual campió de Lliga, el Deportivo de la Corunya.

L'entrenador del conjunt gallec, Xabier Irureta, està encantat amb el joc de Tristán des de començament de temporada, i així ho ha manifestat públicament. L'interès del tècnic basc cap al davanter mallorquinista ha augmentat considerablement, tenint en compte que durant la temporada passada ha demostrat la seva classe pels camps de Primera Divisió.

El Depor disposa ja de quatre davanters en la seva plantilla, amb Turu Flores, Pandiani, Iván Pérez i Makaay, si bé aquest darrer es va lesionar a l'Eurocopa i estarà de baixa durant tota la primera volta del campionat.

Davant això, i el més que possible traspàs d'Iván Pérez, Xabier Irureta ha reclamat insistentment la necessitat de fitxar un davanter. Un pic que la relació entre Catanha i el Depor sembla truncada, el nom de Diego Tristán ha tornat a sorgir entre les llistes de futuribles pel conjunt d'Irureta.

No obstant això, un impediment es creua entre Diego i el Depor: els doblers. Mateu Alemany va manifestar que no pensava rebaixar el preu que havia acordat per traspassar el jugador al Madrid (2.800 milions).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.