cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Florentino Pérez es perfila com a nou president

El vot per correu semblava anit determinant perquè Lorenzo Sanz no fos reelegit en el càrrec

68432
El candidat Florentino Pérez acudí amb la seva dona María Àngeles a votar

Florentino Pérez es perfilava anit com a nou president del Reial Madrid, malgrat que a l'hora de tancar aquesta edició no existien encara dades oficials de l'escrutini. Ahir, tot apuntava que el vot per correu seria decisiu i que hauria estat determinant a l'hora de fer possible el triomf de Pérez.

De fet, dels 19.380 vots per correu que es varen rebre, hi havia coincidència a assenyalar que la candiatura de Pérez en controlava prop d'onze mil, mentre que Lorenzo Sanz n'hauria entregat poc més de vuit mil. Aquesta diferència en el vot per correu faria possible el triomf de Florentino Pérez, ja que es considerava que la diferència en l'escrutini dels vots emesos ahir a la ciutat esportiva era mínima.

Així, el diari Marca, que realitzà un sondeig entre els electors durant tot el dia donava un lleuger avantatge, de just quaranta-tres vots, a Lorenzo Sanz. En tot cas, aquest sondeig no comptabilitzava el vot per correu ni el de totes aquelles persones que no volgueren respondre a les preguntes dels enquestadors del diari Marca.

Un total de 13.734 socis del Reial Madrid votaren ahir a la ciutat esportiva del club blanc al tancament de les taules electorals, que es produí a les 21.45 hores, informà Julio Senn, director general de l'entitat. Aquesta xifra significa el 27'04 per cent del nombre de socis amb dret de vot (50.795). Els vots per correu han estat 19.380, la qual cosa suposa un total de 33.114, un 65'19 per cent del cens electoral.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.