algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El Mallorca B no pogué passar de l'empat

El filial deixà escapar una gran oportunitat de sumar tres nous punts davant el Nàstic

GIMNÀSTIC 0
MALLORCA B 0

GIMNÀSTIC: Baines (2), Leo (2), Susia (2), Otero (2), Manolo Herrero (2), Gordillo (2), Masnou (2), Serrano (2), Pablo Herrera (2), Pallarés (2) i Raúl Garrido (2).
Félix Prieto (2) per Pallarés en el minut 65 i Mesa (2) per Raúl Garrido en el minut 74.
MALLORCA B: Miki (2), Cordero (1), Rubiales (2), Raúl Valencia (2), Cámara (3), Viale (2), Novo (2), Carlos (3), Güiza (1), Buades (2) i Jesús (2).
Jonathan (2) per Jesús en el minut 61, Alyson (1) per Carlos en el minut 75 i Jacobo (-) per Viale en el minut 90.
ÀRBITRE: Gómez Jiménez (col·legi navarrès) (1), regular. Amonestà Otero i Pallarés per part del Gimnàstic de Tarragona i Cordero, Viale, Carlos i l'entrenador Juan Ramón López per part del Mallorca B.

Empat sense gols a Tarragona en un partit en el qual cap dels dos equips no va fer cap mèrit especial per guanyar. El Mallorca B gaudí d'alguna ocasió, però no tingué les idees gaire clares en els darrers metres. Després d'aquest empat el filial descén fins a la quarta posició, encara entre els llocs que donen dret a disputar la Lligueta d'Ascens a Segona Divisió, i tot fa presagiar que les darreres jornades seran d'infart tal com està la classificació.

Es presentaven els mallorquinistes amb la intenció de no donar treva als seus més immediats perseguidors en la lluita per ficar-se en els play-offs d'ascens. Davant tenien un equip que fins fa un parell de jornades també lluitava pel mateix objectiu que els mallorquins, però s'han vist allunyats dels primers llocs, i ara tenen com a objectiu aconseguir una cinquena plaça que els donaria opcions a jugar la Copa del Rei la temporada que ve.

La primera meitat fou de domini altern i amb poques ocasions de gol. Començà fort el Nàstic, pressionant i creant perill, i en el primer quart d'hora els locals tingueren les dues primeres opcions d'inaugurar el marcador. La primera fou una falta directa que executà Pallarés i que sortí lleugerament desviada per damunt el travesser de la porteria de Miki, i la segona, una pilota que arribà a Pablo Herrera dins l'àrea, però la seva lentitud permet a la defensa mallorquina desbaratar el perill.

A poc a poc, els homes de Juan Ramón López començaren a posar-se les piles, anaren guanyant terreny al seu rival i dugueren el perill a la porteria rival. El primer avís el donà Novo, amb un col·locat xut des de dins l'àrea, però la seva rematada sortí desviada per ben poc. El Mallorca estirà les seves línies i realitzaren una gran pressió sobre la sortida de la pilota del quadre català, que començà a tenir problemes per circular l'esfèrica. La pressió possibilità la recuperació de pilotes en el centre del camp i l'arribada amb perill a l'àrea del Nàstic, però faltà capacitat de definició en els metres finals.

La segona part fou una còpia exacta de la primera i finalment el marcador no es mogué. Després del que es pogué presenciar ahir cal arribar a la conclusió que el Mallorca B deixà escapar una gran oportunitat per guanyar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.