nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Vázquez: «L'equip està responent molt bé»

El tècnic gallec, content amb els seus homes

Fernando Vázquez s'havia passat tota la setmana subratllant la importància de sumar els tres punts davant el Betis per continuar aspirant a la setena plaça de la Lliga espanyola, una posició que tindrà com a premi la classificació del club vermellenc per a la Copa Intertoto, una recompensa, a priori, no gaire suculenta. Vázquez mostrà la seva satisfacció per les ganes dels seus jugadors: «L'equip està responent molt bé en aquests partits i no ha perdut ni molt manco la motivació. Està lluitant a les totes en cada matx i amb ganes de guanyar i això és molt satisfactori per mi».

El partit contra el Betis es va resoldre amb una facilitat del tot inesperada. Vázquez reconeix que el matx no tingué les dificultats que es preveien, però amb matisacions: «Potser ha estat més fàcil de l'esperat, però els partits es converteixen en senzills per les circumstàncies que hi ha en cadascun d'ells, i aquestes han volgut que avui (per ahir) nosaltres haguem aprofitat les ocasions que hem tingut i ells no. La veritat és que al principi cada vegada que hem arribat a porta hem fet gol, i ells han tingut les seves opcions i no les han aprofitades, i això ha marcat el partit».

El Mallorca està protagonitzant un espectacular final de temporada, amb quatre partits consecutius sense guanyar i sense encaixar ni un gol. L'entrenador mallorquinista afirmà que ja sabia que podria passar això: «Ja vaig dir que l'equip necessitava un poc de descans després del març, en què tinguérem molts de partits. La llàstima va ser perdre els enfrontaments contra el Racing i l'Espanyol, que ens truncà les opcions de UEFA, però al final d'una temporada has fet coses bé i unes altres malament, i la classificació final que obtinguem serà justa».

Vázquez també es referí al debut a la Lliga, a la fi, de Julián Robles, el juvenil que ja jugà a la UEFA davant el Galatasaray però que encara no havia jugat a Primera Divisió: «El debut de Robles havia d'arribar abans o després. És un jugador jove i de gran qualitat, i té un gran futur, i el seu debut era només una qüestió de temps».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.