algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
14°

Vázquez: «Ens ha faltat frescor i definició»

El tècnic es lamentà pels penals no assenyalats

Fernando Vázquez, un cop acabat el partit, comparegué davant els mitjans de comunicació amb la decepció marcada en el rostre. Començà fent una primera lectura del partit i del resultat i reconegué que s'han perdut moltes opcions per poder ficar-se en la lluita pels llocs que donen dret a disputar les competicions europees.

«Es poden fer moltes lectures, però jo em qued amb la conclusió que hem perdut la millor oportunitat per pujar llocs a la taula classificatòria i ficar-nos en la lluita per a les primeres posicions», afirmà el tècnic gallec, qui continuà dient que «fou un partit massa obert i s'endugué els punts l'equip que millor va saber definir amb vista a la porteria rival».

Fernando Vázquez, en una conducta no gaire habitual en ell, sí féu menció de l'actuació arbitral i afirmà que es va sentir una mica perjudicat per un parell de decisions de Bueno Grimal. «En el partit també ens hem vist perjudicats per un seguit de circumstàncies desfavorables, per una vegada, i reconec que no m'agrada parlar dels àrbitres, vull criticar l'actuació del col·legiat, qui ens ha perjudicat en no xiular dos clars penal a favor nostre, un sobre Eto'o i l'altre sobre Diego Tristán. La jugada del penal sempre és una jugada clara, i la no assenyalització és un factor que influeix sobre el resultat», declarà el màxim responsable de la plantilla vermellenca.

Vázquez també féu una ràpida valoració de l'actual situació de l'equip i comentà les principals errades que es cometeren: «Després d'aquest partit i vist la resta de resultats, arribam a la conclusió que se'ns escapen els equips de dalt i crec que hem de començar a mirar cap avall. En el partit d'avui ens hem mostrat vulnerables al contraatac, ens ha faltat definició. Hem deixat córrer molt el Santander i ens ha creat molt perill amb Munitis i Amavisca. Per acabar, Vázquez opinà que el partit del passat dijous passà factura al seus homes: «Els equips que juguen en dijous, els falta frescor els diumenges, ja que no podem recuperar els jugadors correctament».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.