nubes dispersas
  • Màx: 18.97°
  • Mín: 13.93°
18°

Anoeta viurà avui un xoc especial

Reial Societat i Atlètic de Madrid disputen l'únic partit de dissabte

La segona jornada de la temporada 1999-2000 del futbol espanyol comença aquest horabaixa amb un interessant partit entre la Reial Societat i l'Atlètic de Madrid de Claudio Ranieri, amb el rècord d'Aitor Zabaleta a les grades d'Anoeta. El partit es presenta igualat, ja que la Reial Societat és un conjunt molt difícil de batre a Anoeta. El conjunt basc, dirigit un altre any per l'alemany Bernd Krauss, va començar la lliga amb un empat a dos.

Mentrestant, l'Atlètic de Madrid protagonitzà la sorpresa negativa de la jornada inaugural lliguera en perdre al Vicente Calderón per 0 a 2 amb el Rayo Vallecano. Ja a la jornada del diumenge, a més del matiner Rayo Vallecano-Reial Mallorca, destaca el xoc entre el Betis i el Deportivo de La Corunya. Tots dos equips són clars aspirants a ficar-se en la lluita pels llocs que donen accés a la Lliga de Campions. El Depor va començar molt bé la Lliga, golejant l'Alabès i situant-se com a primer líder de la competició.

Els dos grans tindran diferents graus de dificultat als seus partits. El Reial Madrid rebrà al Bernabéu el Numància, equip modest i nou a la categoria, però que ja va guanyar el primer partit la setmana passada. El seu tècnic, Andoni Goicoechea, ja ha declarat que «el Numància pot guanyar a qualsevol». El Barça es desplaçarà a Santander, on el Racing, amb Amavisca al capdavant, ja ha avisat que el Barcelona haurà de «córrer molt» si els volen guanyar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.