cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.07°

Carlos, com la resta de companys, oblida el Reial Madrid i ja se centra en la Lliga de Campions

«Estam fotuts però pensam en el Molde»

72076
Carlos inaugurà el marcador però no pogué evitar la derrota final.
M.F.N. Palma.
Sense temps per pair la derrota davant el Reial Madrid, ahir a les sis de l'horabaixa els jugadors del Reial Mallorca varen tornar als entrenaments a Son Bibiloni. La sensació principal la resumia Carlos Domínguez, el primer golejador de Son Moix: «Estam fotuts, però ja pensam en el Molde. L'equip està amargat, però tenim la ment posada en el partit de dimecres, on ens jugam moltíssim. Només hi ha un termini de tres dies, i ens hem d'oblidar del partit davant el Reial Madrid».

El jugador andalús es va quedar protestant al col·legiat al final del partit. La raó va ser perquè «l'àrbitre era a punt de pitar el final del partit quan Guti tenia la pilota, però va esperar i va passar la pilota a Raúl i va acabar en gol. Però bé, l'àrbitre és qui mana, i l'hem de respectar». Carlos va viure un dia especial, ja que fer el primer gol a Son Moix, el gol 500 del Mallorca a Primera Divisió, i el primer gol a la lliga 1999-2000. Malgrat aquestes fites, Carlos no quedà satisfet: «Totes aquestes dades són molt boniques, però si no guanyes el partit, tot això no et serveix de res. M'estim més guanyar el partit que fer història».

El davanter mallorquinista afegí que «ho hagués canviat tot per la victòria de l'equip. Si l'equip hagués guanyat amb un gol meu, doncs millor, però si no, vull que guanyi l'equip i que el fet d'entrar a la història quedi per a un altre». Malgrat la derrota mallorquinista, Carlos Domínguez tornà a demostrar que es troba en un bon moment de forma, molt actiu durant el partit i, a més, veient porteria. El jugador està «intentant fer-ho el millor possible per ajudar que l'equip guanyi».

La plantilla mallorquinista ja està intentant oblidar el partit contra el Reial Madrid i començant a pensar en el proper compromís, dimecres, novament a Son Moix, davant el Molde. Carlos declarà que la derrota de dissabte «va ser una pena, per perdre el partit els darrers quatre minuts, però ja ho hem d'oblidar perquè al partit de dimecres ens jugam moltíssim».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.