nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El Mallorca s'enfronta avui al Molde en el debut a la Lliga de Campions

59698
Els jugadors del Mallorca passejant per Molde. Fotos: J. T.

Són moltes les circumstàncies especials que reuneix el partit d'avui vespre entre l'equip titular de la ciutat noruega de Molde i el Mallorca. Per als mallorquinistes aquest és el primer partit oficial de la temporada 1999-2000 i és també el primer partit oficial amb el Mallorca d'alguns dels jugadors i del nou tècnic del club, l'argentí Mario Gómez. A tot això, cal afegir una dada més: és el primer partit de Lliga de Campions que disputa el club mallorquí en els seus 84 anys d'història. És per tant un dels matxs més transcendentals d'aquesta temporada que tot just comença, precisament el dia que per a alguns s'havia d'acabar el món.

Una nova cita amb la història espera avui vespre, a partir de les vuit del vespre, el Reial Mallorca una cita que pot servir per entrar a Europa per la porta gran, després de la brillant trajectòria que va firmar el club la passada temporada tant a la Lliga com a la Recopa, on fou capaç d'arribar a la final, que va perdre davant la Lazio de Roma per 2-1.

I no podia el destí triar un lloc més apropiat per entrar a Europa que aquesta petita localitat d'un país que, fa uns anys, va rebutjar a través d'un referèndum formar part de la Unió Europea, però en el qual es respira un ambient plenament europeu, sobretot pel que fa a infraestructures. I parlant d'infraestructures, mereix títol a part el preciós Molde Stadium, una meravella d'estadi, a pocs metres de la mar, proveït de tot tipus de cafeteries, restaurants i botigues de productes esportius i de disseny innovador i espectacular. L'estadi del Molde, on avui es disputarà el partit d'anada corresponent a la tercera ronda eliminatòria de la Lliga de Campions europea, va ser finançat per dos empresaris locals, aficionats al futbol, i va ser inaugurat el 18 d'abril del 1998.

Les poc més de 9.000 localitats de què disposa l'estadi seran plenes, ja que ahir matí ja no quedava cap entrada per vendre. Molde és una ciutat amb poc més de 20.000 habitants i amb una curta tradició futbolística, tot i que en els darrers anys, el seu equip degà, el Molde Futbol Klub, ha anat aconseguint diversos èxits que han fet que els ciutadans d'aquesta localitat marinera se sentin orgullosos del seu equip de futbol, format en la seva totalitat per jugadors noruecs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.