algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Futbol insular

Una nova edició (la XXVII) del ja tradicional Torneig de Sa Llum s'iniciarà avui capvespre en el seu habitual i ja històric escenari d'Es Revolt de Montuïri. Ha plogut molt des de la data de la seva inauguració. Fins i tot, algun fundador ha desaparegut per sempre. El més recent, el sempre recordat Tomeu Andreu, que de bon segur agrairà el minut de silenci que en la seva memòria i homenatge dedicaran tots els assistents. Igualment vells aficionats (Pep Sampol, mestre Pelut, i tants i tants de bons amics) motius tindran per rememorar aquelles nits futbolístiques, quan el futbol era futbol. Només per aquests detalls valdrà la pena que els nous responsables continuïn donant suport a aquest certamen, que cada any és més espectacular.

Poliesportiu sa Pobla  

Les ganes de tornar a presenciar futbol apassionant quedaran sadollades pels aficionats que optin per desplaçar-se avui capvespre a les instal·lacions del Poliesportiu de sa Pobla, on a partir de les set de l'horabaixa s'enfrontaran, damunt la gespa natural del seu rectangle de joc, el Reial Mallorca B i el conjunt amfitrió blaugrana. Segur que seran noranta minuts trepidants i en què ambdós conjunts aprofitaran per realitzar alguna prova canalitzada a aglutinar el millor onze per als partits de competició. Cares noves i molts efectius que per primera vegada vestiran els seus respectius colors redoblaran els seus esforços amb l'objectiu de demostrar tot allò que són capaços de fer. Fins i tot, molts dels jugadors "ens referim al conjunt local" intentaran deixar patent que la seva continuïtat no decebrà. És el cas del lateral Joan Carles Colom, que novament s'ha inclinat per col·laborar amb el conjunt que ja comença a idolatrar. I qui diu Joan Carles Colom podria augmentar la relació, ja que molts efectius de la temporada passada i els nous que s'hi acaben d'incorporar conformaran un còctel que Martí Munar procurarà endolcir. Partit que començarà a partir de les set d'avui horabaixa enmig d'una gran expectació.

Partits amistosos  

A part del partit que acabam d'esmentar entre la UE Poblera i el Mallorca B, igualment se'n disputaran avui horabaixa alguns altres que també tindran un extraordinari interès. Ens referim a l'Espanya-Vilafranca (18.30), Constància-Manacor (20.30) i Atlètic Balears-Mallorca juvenil, partit corresponent al torneig de Sa Llum i que s'iniciarà a les 22 hores.

Son Ximelis  

Els responsables del conjunt del Son Roca acaben de posar en marxa unes confrontacions que de ben segur interessaran tots els incondicionals. Una competició de futbol femení que començarà demà dilluns i en què participaran Serverina, Ferrioler i Son Roca. Un triangular de quaranta minuts que s'iniciarà a partir de les vuit del vespre. El proper dimarts, competició similar d'alevins entre At.Rafal, Independent i Son Roca en partits de 30 minuts amb els mateixos horaris. Ja dijous competiran els conjunts cadets Independent, Patronat i Son Roca, amb una durada de 40 minuts cada confrontació. Repetim que ha estat un encert dels responsables del Son Roca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.