algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Atlètic i Madrid, amb l'aigua al coll

Avui es comença a disputar la penúltima jornada de Primera Divisió

Atlètic i Reial Madrid afrontaran avui, amb la necessitat de guanyar, el darrer derbi madrileny de la temporada, en el qual els matalassers intentaran allunyar-se de la promoció i els madridistes rentar la imatge deixada davant el València a la Copa. El partit Mallorca-Celta serà un altre dels atractius de la 37a jornada, penúltima de la Lliga, en què els dos equips mantenen la lluita per la segona plaça, que culminaria la gran temporada d'ambdós clubs.

Deportivo i Extremadura s'enfrontaran avui a Riazor en un duel interessant, en què els gallecs no descarten accedir a la segona posició, i els de Rafa Benítez confirmar la permanència.

Valladolid i Saragossa també avancen a dissabte el seu compromís, en el qual els aragonesos cercaran els tres punts perquè encara tenen alguna opció, encara que difícl, de ser setens.

Dos aspirants més a la UEFA, Espanyol i Reial Societat, s'enfrontaran diumenge a Anoeta, on Darío Silva té bastants de possibilitats de jugar després de recuperar-se.

El duel basc de San Mamés també es presenta atractiu, perquè el Bilbao encara cerca la setena plaça, i l'Alabès pot sortir de la promoció amb la victòria.

Barcelona i Betis protagonitzaran un partit de tràmit en el Nou Camp, ja que cap dels dos equips ja no es juguen res.
El Tenerife no pot fallar a ca seva davant el València, que viatjarà crescut després de golejar 6-0 al Madrid a la Copa, si vol eludir el descens. El conjunt illenc no depèn de si mateix i una nova derrota, unida a una victòria o a un empat del Vila"real, l'enviaria directament a Segona.

El partit del Madrigal serà el debut de Paquito després de la destitució d'Irulegui i el nou tècnic ja té decidit l'equip per rebre el Racing. El Vila"real és en promoció i ni tan sols una victòria davant els de Santander el traurà d'ella.

Segons els resultats d'aquest cap de setmana el matx davant l'Extremadura a la darrera jornada pot ser decisiu.
El Salamanca juga davant l'Oviedo en el Carlos Tartiere i pot ser la darrera oportunitat d'acostar-se a la promoció i per això necessita sumar els sis punts que falten per acabar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.