algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Constituïts els dos grups i el calendari de la Lligueta

Tal com estava anunciat, tingué lloc ahir horabaixa als locals federatius, sota la presidència d'Antoni Borràs del Barrio i Manolo López Lacal, el sorteig corresponent, així com la constitució dels dos grups que participaran a la Lligueta d'ascens a Tercera Divisió. Lligueta formada per sis equips mallorquins i els campions respectius de Menorca i Eivissa-Formentera.

Primerament es procedí a la confecció dels dos grups. En el primer, correspongué al Portmany l'honor de ser el cap de la llista, juntament amb el Montuïri, Cardassar i Calvià. El grup segon, integrat pel Mercadal, Penya Arrabal, Felanitx i Alcúdia.

La competició començarà el proper diumenge dia 23 de maig. La jornada estarà constituïda de la següent manera: Grup I: Cardassar-Montuïri i Calvià-Portamany. En el grup II: Alcúdia-Penya Arrabal i Felanitx-Mercadal.

El grup a priori més igualat és el primer, ja que està integrat per dos equips que baixaren l'any passat de Tercera i que confien a recuperar la categoria com són el Portmany i el Cardassar, i el Montuïri, segon classificat per darrere el Santa Ponça.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.