algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 8.69°
18°

El Mallorca B es juga més que tres punts

El conjunt de Nando Pons necessita la victòria davant el coer per no situar-se en descens directe

El filial mallorquinista juga avui vespre en el Lluís Sitjar (20.30 hores) davant el coer de la Segona Divisió, en un partit clau per al conjunt de Nando Pons, ja que en el cas de no aconseguir els tres punts, després de la victòria del Barça B sobre l'Hèrcules d'Alacant (4-1), se situarà en zona de descens.

La plantilla del filial mallorquinista realitzà ahir dematí el seu darrer entrenament abans de la disputa del partit davant l'Ourense. Tot i la posició de l'equip gallec a la classificació, el tècnic del Mallorca B ha avisat reiteradament de la seva perillositat després de les seves darreres actuacions, i especialment de la golejada que ficà al conjunt de Las Palmas la setmana passada (4-1).

Nando Pons ha convocat desset jugadors, amb les baixes molt importants de jugadors de la classe d'Albert Luque, màxim golejador del filial mallorquinista, per acumulació de targetes, així com les del centrecampista argentí Braña, que, a més d'un fort grip durant la setmana, sofrí una contractura muscular, juntament amb Ortiz, que té uns dolors a l'espatlla que l'impedeixen estar a la disposició del tècnic mallorquinista. A més, es cauen de la llista de convocats Douglas Mizuno i Raül Valencia que continuen encara recuperant-se de les seves respectives operacions, Caracol, Mota i Sergio, per decisió tècnica i Miguel Àngel Valerón per lesió després de sofrir unes molèsties a un dit.

Així, el possible onze titular del filial mallorquinista de Nando Pons seria el format per Leo Franco, Rondo, Potenzoni, Vaqueriza, Ivo, Sastre, Pep Lluís Martí, Porto, Maldonado, Ramon i Diego Tristan. El davanter Ramon, amb molèsties després de realitzar el darrer entrenament ahir dematí, serà dubte fins a darrera hora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.