algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Luis Fernández inclou Etxeberria i Larrazabal a la llista de convocats

Alkorta, Imaz, Guréndez i Larrainzar no s'han recuperat a temps

L'entrenador de l'Athletic de Bilbao, Luis Fernández, elaborà una llista de 17 jugadors per afrontar el partit que disputaran contra el Reial Mallorca. Les principals novetats de la llista respecte de la darrera jornada són la inclusió de Joseba Etxeberria i Aitor Larrazabal, ambdós recuperats dels seus problemes físics.

El davanter, que patí un esquinç de lligaments al turmell fa dues jornades, torna a l'equip després de quedar fora al partit contra el Tenerife. Larrazabal, per la seva banda començà la setmana exercitant-se al marge dels seus companys, però la seva evolució en els dos darrers dies han decidit Luis Fernández a convocar-lo per a l'important partit del Lluís Sitjar.

Els 17 jugadors que arribaren ahir a Palma són: Imanol Etxeberria, Valencia, Lacruz, Ferreira, Roberto Ríos, Lasa, Carlos García, Larrazabal, Urrutia, Alkiza, Nagore, Javi González, Jorge Pérez, Julen Guerrero, Urzaiz, Ezquerro i Joseba Etxeberria.

Han quedat fora de la llista José Mari García, per motius tècnics, a més a més de Rafa Alkorta, Andoni Imaz, Felipe Guréndez i Iñigo Larrainzar, que no s'han recuperat a temps de les seves respectives lesions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.