• Màx: 17.64°
  • Mín: 10.51°
11°

Partits de la jornada

Cardassar-Alcúdia Els locals tenen un complicat partit per disputar contra el conjunt alcudienc, ja que ambdós es troben en un irregular moment de forma, tot i que els visitants vénen de descansar a la jornada anterior i poden retornar amb la moral alta per afrontar aquest darrer tram de la lliga.
Àrbitre: Garza Maisanava. Hora: 17.00

Montaura-Peguera Allunyats ja de les zones baixes de la taula classificatòria i enfora de poder entrar dins els capdavanters, Montaura i Peguera disputaran aquest cap de setmana un partit sense cap transcendència. Els locals es quedaren sense jugar la setmana passada el partit contra el CE Ferrioler.
Àrbitre: Peña Molina. Hora: 17.30

La Unió-La Victòria La Unió i La Victòria estan en una situació tranquil·la a la part central de la classificació sense gairebé posar res en joc ja en aquesta temporada. Els de Sa Indioteria li posaren les coses molt difícils al líder la setmana passada i ho poden tornar a fer aquesta a La Unió.
Àrbitre: Pérez Granados. Hora: 18.00

Esporles-Son Roca El conjunt local rebé la setmana passada un dur correctiu de mans de l'Independent i rep aquesta setmana un Son Roca que no voldrà ser menys, ja que la importància dels tres punts no són tampoc menys per a ells. Els locals ja estan abocats a la darrera posició de la taula.
Àrbitre: De la Camara. Hora: 17.30

Montuïri-Felanitx Sense dubte el partit més atractiu de la jornada. El segon classificat, el Montuïri, després de descansar a la jornada anterior, necessita els tres punts per continuar la persecució del líder Santa Ponça. El Felanitx, quart, no li posarà les coses fàcils i segur que oferiran un bon partit.
Àrbitre: Carrillo Losada. Hora: 17.00

Espanya-Port de Sóller El conjunt de Llucmajor rep aquest cap de setmana un Port de Sóller que la setmana passada fou vençut al seu terreny de joc per un contundent 1-4 per la qual cosa arriba a aquest partit amb la moral tocada. L'Espanya, en canvi, sumà tres punts importants a Peguera.
Àrbitre: Bauzà Martorell. Hora: 16.00

Santa Ponça-CE Ferrioler El líder de la classificació té al davant un partit que en principi no li ha de suposar cap problema, ja que rep al seu terreny de joc el CE Ferrioler, situat a una zona molt tranquil·la de la taula classificatòria. Els de Calvià no posen el lideratge en perill, tot i perdre aquest partit.
Àrbitre: Pérez Díez. Hora: 16.00

Santanyí-Casa Miss Els locals reben un Casa Miss Jotul tocat a la jornada anterior ja que caigué derrotat al seu mateix camp davant La Unió, i intentarà aprofitar la visita a Santanyí per refer-se del cop. Els locals, situats a la penúltima posició han de menester els tres punts com sigui.
Àrbitre: Sureda Cuenca. Hora: 17.30

Sóller-Independent La victòria de la setmana passada de l'Independent per 6-1, tot i ser davant els cuers, ha augmentat la moral dels visitants aquesta setmana, que tindran en aquesta ocasió un rival de major envergadura. Així i tot el Sóller ha demostrat una irregularitat molt gran.
Àrbitre: Bueno Arribas. Hora: 18.00

Calvià-Penya Arrabal Cinquè i setè classificat respectivament, el Calvià i la Penya Arrabal disputaran un atractiu partit amb tres punts molt importants en disputa. Els locals aconseguiren una clara victòria la setmana passada, mentre que la Penya no fou menys i guanyaren el Cardassar.
Àrbitre: Cano Rodríguez. Hora: 17.30