algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

Futbol Insular

A Segona Regional, sancionà dos partits F. Fiol (P. de Can Picafort) per menyspreu a l'àrbitre; M. Salas (P. Can Picafort), T. Bennassar (Valldemosa), J. Mas (Sant Joan), P. Hinojosa (Barracar), J. Ripoll (Constància) i E. Asensio (R. Molinar) per doble amonestació. Suspengué per un partit l'entrenador del P. Can Picafort, L. Cela, per doble amonestació. Com a resultat de la informació oberta del partit Consell-Marratxí, es dóna per acabat el partit amb el resultat de Consell, 1-Marratxí, 4. Tercera Regional, dos partits a J. Simonet (Can Pastilla) per agressió amb penediment.

Comitè Juvenil  

Tres partits de sanció a R. Alcalà (Portocristo) per agressió. Dos partits a C. Sureda (Sóller A) i M. Roig (Campos) per desconsideració a l'àrbitre. A Primera Regional, tres partits a R. Quesada (La Salle B) per desconsideració a l'àrbitre, J. Saez (Barracar); J. Sureda i J. Martínez (R. Llull) per agressió a un contrari. A Segona Regional, cinc partits a P. Català (Vilafranca) per insults a l'àrbitre. Quatre partits a G. Nicolau (Montuïri) per insults a l'àrbitre.

Lliga d'Honor  

De bon matí l'expedició mallorquinista que milita a la Lliga d'Honor haurà emprès vol rumb a Barcelona on a partir de les dotze del migdia s'enfrontarà al Damm barceloní. Molta sort.

Futbol Sala  

Demà dilluns a les 13.00 hores, una vegada hagi acabat l'entrenament que la selecció espanyola efectuarà al Poliesportiu es Pinaró de Son Servera, el seleccionador espanyol, Javier Lozano, compareixerà en conferència de premsa al saló d'actes del mateix pavelló.

Santa Ponça  

Les quatre de l'horabaixa d'avui capvespre és l'hora assenyalada per començar el partit entre Santa Ponça i Montaura corresponent a Regional Preferent i en què el conjunt de Tolo Vich no es pot mostrar generós quant a deixar de sumar el total de la puntuació en joc. Àrbitre, Gómez Alcantara.

Hiper-Ocasión  

Tot un lideratge està en joc sobre la gespa artificial de Son Ferriol. Avui capvespre a partir de les set, hora indicada perquè comenci el partit entre Hiper-Ocasión i Sant Jordi. Molts nervis des del xiulet inicial, començant per Xavier Benítez i acabant pel darrer mot del credo. I a Sant Jordi, diuen que han preparat coets.

Sentit condol  

Per la mort de Joan Tirado, pare del nostre bon amic i exdirectiu del Platges de Calvià, Pepe Tirado. Com a homenatge pòstum, se celebrarà un funeral demà dilluns a la parròquia de Sant Llorenç de Palmanova a partir de les vuit del vespre. Al cel sia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.