• Màx: 20°
19°

Héctor Cúper: «El resultat ha estat curt»

L'argentí va dir que Prats va ser un dels millors

Héctor Cúper, tècnic del Reial Mallorca, es va mostrar al final del partit contra el Betis molt content pel joc desplegat pel seu equip i trobà que el resultat d'1-0 va ser curt pels mèrits contrets pel Mallorca.

«Per mi el Mallorca ha fet avui un gran partit; el porter Prats ha estat una de les figures del Betis, i joc crec que el triomf ha estat totalment merescut. L'enfrontament ha estat una mica travat, ja que ha costat molt enfilar jugades. Però les oportunitats han estat del Mallorca. Les ocasions més clares han estat nostres i només uns minuts a la segona part hem tingut qualque llacuna, però després hem pogut ampliar el marcador. Per això crec que el resultat ha estat una mica curt, ja que a la primera part, Prats ens ha privat de fer almanco un gol i al final de la segona podríem haver marcat el segon gol perfectament», va dir el tècnic argentí.

El Mallorca es manté al capdavant de la classificació de Primera Divisió amb els tres punts aconseguits ahir. Malgrat això, Cúper continua amb el seu discurs d'apagar una possible eufòria, i confessa que no somia amb una altra cosa que no sigui guanyar el pròxim partit. «La realitat és que hem guanyat i que continuam líders a la jornada 13, i això demostra que hem de continuar pel mateix camí que fins ara. Jo somii amb l'equip perquè estic orgullós de la seva entrega, de la seva seguretat i de la seva seva serietat. Però jo vull anar partit a partit i pensar només en la realitat, que és la pròxima jornada», declarà.