algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Partits del cap de setmana

Campos-Sta. Eulàlia A poc a poc el Campos sembla entrar dins la seva millor dinàmica de joc i com a mostra, els darrers resultats. La golejada de la passada jornada a casa del Gènova ha omplit de moral els jugadors campaners, que aquest cap de setmana s'enfrontaran a la Penya Esportiva, que aquesta temporada no està obtenint els resultats esperats, tot i que la setmana passada sumaren una nova i important victòria.
Àrbitre: Albiol González. Hora: 15.30 (avui).

Eivissa-CE Ferrioler El conjunt de Son Ferriol viatja aquest cap de setmana fins a la major de les Pitiüses per tal de cercar tres nous punts a casa d'un debutant per tal de poder escalar un parell de posicions més. Els visitants a més a més vénen de gaudir de les famoses jornades de descans, i tenen moltes ganes d'entrar en ritme. Precisament aquesta manca de ritme és el que intentarà aprofitar l'equip local.
Àrbitre: Daza Blanco. Hora: 17.00.

Arenal-Andratx Duel a la part baixa de la taula classificatòria entre l'Arenal (19è) i Andratx (17è). Ambdós conjunts vénen de perdre els seus compromisos de la jornada anterior, tot i que de manera diferent. L'Andratx perdé per la mínima a casa seva davant el poderós Vilafranca, mentre que el conjunt de Llucmajor encaixaren una golejada clara i contundent (6-2) al camp de l'Atlètic Ciutadella.
Àrbitre: Duarte Ramírez. Hora: 16.30.

Pollença-UE Poblera Després d'un bon inici de temporada, el Pollença s'ha anat desinflant per moments, tot i que encara es manté en una zona tranquil·la de la taula i més a prop de la part alta que no de la baixa. La UE Poblera per la seva banda va veure com la setmana passada se suspenia el partit que havia de disputar contra el Soledat, i ha de menester els tres punts per continuar a la part alta de la taula.
Àrbitre: García Vaquero. Hora: 15.30.

Binissalem-Constància És sens dubte el partit de la jornada, i que a més a més es disputarà avui capvespre, avançat a la jornada de demà. Segon i primer classificat, disputaran un emocionant partit a casa dels perseguidors, mentre que el líder intentarà amb un triomf donar un nou cop de mà a la classificació per continuar sumant punts d'avantatge que li permeti un final de Lliga sense pressions.
Àrbitre: Arenas Cuesta. Hora: 16.30 (avui).

Soledat-P. de Calvià El conjunt local intentarà una vegada més sumar tres importants punts per la seva supervivència a la categoria, i ho farà davant el Platges de Calvià, que continua oferint una de calç i una d'arena en les seves actuacions a la present temporada. La setmana passada guanyaren amb dificultats l'Eivissa, i aquest cap de setmana intentaran oblidar-ho. Els locals no varen poder jugar per la pluja.
Àrbitre: Bastida García. Hora: 11.30.

Vilafranca-Gènova El Vilafranca intentarà aquest cap de setmana donar un important cop d'efecte a la classificació. Primer de tot ha de guanyar el Gènova, però després pot aprofitar el compromís del Binissalem davant el líder i del Manacor contra l'Sporting Maonès, i si els resultats li són favorables es podria situar segon a la taula classificatòria. Els visitants per la seva banda intentaran impedir-ho costi el que costi.
Àrbitre: Caballero Àlvarez. Hora: 15.30 (avui).

Alaior-At. Ciutadella Interessant duel menorquí entre dos clàssisc de la categoria, i a un camp igualment clàssic com és Los Pinos. Alaior i At. Ciutadella arriben en moments diferents, ja que mentre que els locals estan fent una bona campanya, els visitants no estan acabant de fer funcionar la maquinària com era d'esperar. De totes maneres, un derbi com aquests no té mai cap pronòstic clar.
Àrbitre: Martorell Coll. Hora: 16.30.

Manacor-Sp. Maonès Manacor i Sp. Maonès disputaran un atractiu partit en el qual hi tenen objectius parells, però amb mires distintes. Els locals han de menester la victòria per no quedar-se despenjats de la zona capdavantera de la taula, sobretot després de la derrota contra el Constància, mentre que els visitants, instal·lats a la zona central, cercaran els punts per continuar treballant amb una certa tranquil·litat.
Àrbitre: Ferrer Paredes. Hora: 16.00.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.