algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
18°

Futbol Insular

Serà a partir de les quatre i mitja quan el col·legiat Ropero Mir ordeni el començament del díficultós partit en el qual l'At.Balears i el Binissalem intentaran al llarg dels noranta minuts reglamentaris assegurar-se el total de la puntuació. I com a mal menor, almenys un puntet que seria mel tant per un com per altre equip. Seran noranta minuts de porfídia emotiva. L'igualtat de forces i la patent irregularitat del conjunt amfitrió seran armes molt valuoses que el tècnic Miquel Bestard, sense cap dubte, voldrà aprofitar. En mal moment (aquesta és la veritat) arriba la disputa d'aquesta confrontació. Són conscients de tot el que acabam de manifestar, tant el tècnics com igualment els acèrrims i fidels aficionats. La veritat és que la plantilla, que sota la responsabilitat de Miquel Crespí té necessitat de fer «virgueries», no ha respost al molt que de tots ells s'esperava. I si afegim que, pels efectes, és curta de nombre d'efectius, basta qualsevol lesió o sanció federativa perquè tot l'esquema es ressenti, com acaba de succeir fa gairebé un mes de forma consecutiva. Davant tot aquest panorama està garantida l'emotivitat tant per uns colors com per contra els del rival binissalemer. Repetim que el partit començarà a les quatre i mitja en punt.

Nou Camp d'Inca

Començant a les cinc de l'horabaixa, dos «gallets» de l'actual campionat es veuran les cares damunt la gespa natural del camp del Constància, actual líder sense que se li hagi regalat res, i que molt difícil ho tendrà el Manacor per tallar en sec la trajectòria triomfal del quadre del Nou Camp de la ciutat. Molta és l'eufòria i les ganes de millorar encara més, per part dels efectius de Nico López Vidal, un tècnic que ho té tot, i si alguna cosa els fes falta, suport i il·lusió perquè ho pugui tenir tot, garantim que no li faltarà. Circumstància molt distinta a la majoria dels altres equips que conformen la divisió, ja que pel que fa a millorar el «material» es conformen amb el que tenen sota la seva responsabilitat, els respectius entrenadors. Malgrat tot el que acabam de manifestar, Sacarito, el flamant president del conjunt amfitrió, ha donat tota classe de facilitats al seu tècnic perquè demani el que li faci falta abans que es tanqui el termini oficial. Circumstància molt distinta de la que travessa l'equip de l'Estadi Balear. El partit el dirigirà el col·legiat Tomeu Munar Gelabert.

Efusiva rebuda

Com vàrem avançar a la nostra edició de passat divendres, els membres que conformen l'«estaff» del Penya Arrabal, amb el seu president encapçalant la Comissió, veren rebre a les instal·lacions de Sa Penya, al llarg del matí d'ahir dissabte, al president Toni Borràs i al president del Futbol Base Manolo López. Totes les instal·lacions varen ser visitades per Toni Borràs quedant meravellat, segons notícies rebudes per aquesta redacció, per la modernització de la totalitat de les dependències. Posteriorment els directius de La Penya convidaren a un dinar envoltat de cordialitat als mencionats representants federatius.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.