cielo claro
  • Màx: 21.84°
  • Mín: 13.08°
21°

Partits del cap de setmana

Constància-Manacor Sens dubte, un dels dos partits més atractius de la jornada a Tercera Divisió. El líder rep la visita del Manacor, instal·lat a la tercera posició, i que arriba a aquest partit després que la setmana passada derrotàs un altre dels grans rivals, l'Atlètic Balears. Els inquers, per la seva banda, tan sols varen poder guanyar per la mínima el cuer de la taula classificatòria, el Ferreries.
Àrbitre: Munar Gelabert. Hora: 17.00.

Platges de Calvià-Eivissa Després d'un inici de temporada molt bo, el Platges de Calvià va començar a baixar el seu rendiment, i hores d'ara sembla no haver recuperat encara el ritme de partits demostrat a les primeres jornades. Per la seva banda, el conjunt eivissenc continua la seva millora setmana a setmana i podria ser el causant d'un nou mal de cap per al conjunt calvianer aquest cap de setmana.
Àrbitre: Martorell Coll. Hora: 16.30.

Gènova-Campos El conjunt local intentarà aquest cap de setmana refer-se de la derrota patida la setmana passada al terreny de joc del Pollença, i tendrà com a rival que intentarà impedir-ho, un Campos que acaba d'entrar en una bona ratxa de joc, i que ha trobat la font d'inspiració a la pedrera del mateix poble. La setmana passada aconseguí golejar (5-1) l'Andratx, i amb set jugadors campaners a les seves files.
Àrbitre: Quesada Segura. Hora: 11.30.

At. Ciutadella-Arenal Tant menorquins com els de Llucmajor es troben a la part més baixa de la taula classificatòria, per la qual cosa el resultat final del partit que els enfrontarà aquest cap de setmana a terres menorquines, és de vital importància per a ambdós conjunts. El conjunt visitant ve d'empatar la setmana passada al seu camp davant l'Alaior i té la moral un poc més alta que no els locals.
Àrbitre: Moreno Martínez. Hora: 16.00.

At. Balears-Binissalem Després de la derrota de l'Atlètic Balears a Na Capellera la setmana passada, els homes de Miquel Crespí reben aquest cap de setmana un Binissalem, que instal·lat a la segona posició de la taula, passa per uns moments dolços de forma i de resultats, i que intentarà que continuï, aprofitant a més la petita crisi blanc-i-blava, que cada jornada que passa s'allunya un poc més del lideratge.
Àrbitre: Ropero Mir. Hora: 16.30.

UE Poblera-Soledat La UE Poblera té al davant la possibilitat de superar qualque rival a la taula classificatòria, sempre i quan guanyi el Soledat, cosa que no ha de ser gaire complicada, i a l'espera dels enfrontaments que hi haurà entre els quatre primers classificats. A més a més, la plantilla té moltes ganes de donar un darrer adéu a qui fos el seu president, Xisco Serra, amb una victòria al terreny de joc.
Àrbitre: Sánchez Vallès. Hora: 16.30.

Sta. Eulàlia-Pollença El conjunt eivissenc no passa per un dels seus millors moments a la categoria, tot i que la setmana passada sumà una important victòria davant el Soledat. El conjunt visitant, per la seva banda, es troba en un gran moment de forma, i a la part intermèdia de la taula vol aprofitar la visita per sumar tres importants punts que el podrien fer pujar un parell de llocs a la taula classificatòria.
Àrbitre: Pérez Galera. Hora: 17.30.

Andratx-Vilafranca El Vilafranca vol continuar amb la remuntada que protagonitza a les darreres jornades amb una nova victòria al terreny de joc de l'Andratx. Els locals es troben immersos dins unamala ratxa de joc, que va rebre un cop molt dur la setmana passada en caure derrotats de manera clara i contundent al terreny de joc del Campos (5-). Des de la quarta posició per la cua, intentaran aturar aquesta mala ratxa.
Àrbitre: Ribot Riera . Hora: 15.30.

Sp. Maonès-Ferreries El duel menorquí de la jornada, enfrontarà un Sporting Maonès que continua oferint una de calç i una d'arena, i així es troba a la part mitja de la taula classificatòria. Aquest cap de setmana rep la visita del cuer de la classificació, però vista la irregularitat dels locals, i el clima que es crea a qualsevol derbi d'aquestes característiques, qualsevol pronòstic es fa molt complicat.
Àrbitre: Pascual Guillén. Hora: 16.30.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.