algo de nubes
  • Màx: 11.92°
  • Mín: 7.77°
11°

Lliga de Campions

Barcelona-Manchester United La victòria, no sols avui contra el Manchester United sinó també en el partit contra el Brondby danès, és l'únic al que pot aspirar el Barcelona per mantenir les esperances a la Lliga de Campions, malgrat que aquests dos triomfs tampoc no li garantirien la classificació per a la següent ronda. El problema de l'equip de van Gaal és que no depèn de si mateix, ja que les dues travelades patides davant el Bayern li han complicat molt el seu futur. El Barcelona passaria com a primer de grup si guanya els seus dos partits i el Bayern empata els dos que li resten, o si els alemanys perden davant el Brondby i empaten contra el Manchester United. El conjunt de Van Gaal també pot optar a la segona plaça, sempre que a la resta de grups els segons classificats no sumin més de deu punts, i que el Bayern no certifiqui la combinació: victòria contra els danesos i derrota a Old Trafford. Àrbitre: Gunther Benko (AUS). Estadi: Camp Nou. Hora: 20.45 hores. (TV3). EFE.

Rosenborg-Athletic de Bilbao L'Athletic de Bilbao s'enfronta avui al Rosenborg a l'estadi Lerkendal de la ciutat noruega de Trondheim amb la intenció d'aconseguir una victòria, únic resultat que li permetria mantenir les opcions d'assolir la classificació per a quarts de final de la Lliga de Campions. La darrera hora de l'equip bilbaí apunta una reacció de certa resignació i quasi d'indiferència per l'ajornament de l'altre encontre del Grup B entre el Galasataray i el Juventus de Torí, en el qual el conjunt basc necessita un empat per continuar mantenint possibilitats de continuar a la Lliga de Campions, el dia 2 de desembre. Àrbitre: Bernd Heynemann (Alemanya). Camp: Lerkendal. Hora:20.45. AGÈNCIES.

Inter-Reial Madrid El Reial Madrid i l'Inter de Milà s'enfronten avui (20.45. La 1) a la quarta jornada de la Lliga de Campions amb la intenció de poder rentar en la competició europea la mala imatge que estan donant a les seves respectives competicions estatals. La situació d'ambdós conjunts a les seves lligues els obliga a intentar aconseguir un triomf que faci oblidar els problemes dels darrers partits. El Madrid no guanya a la Lliga des del passat 31 d'octubre, quan es va imposar a l'Extremadura a Almendralejo i ara ve de perdre contra el València a Mestalla per 3-1. Per la seva part, l'Inter, després de la darrera jornada de Lliga, també per 3-1, contra el líder, la Fiorentina, es col·locà amb només 14 punts després d'haver-se disputat 10 partits, a set del primer. Àrbitre: Markus Merk (Alemanya). Estadi: San Siro. Hora: 20:45 (TVE-1). E.P.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.