cielo claro
  • Màx: 21.84°
  • Mín: 13.08°
21°

L'Athletic respira a costa del Tenerife

Un gol en pròpia porteria d'Alexis sentencià un partit avorrit i tediós

L'Athletic de Bilbao aconseguí un important triomf a l'Heliodoro Rodríguez López, davant un Tenerife que continua sense aconseguir la victòria al seu camp en aquesta temporada.

Els homes de Juan Manuel Lillo no acaben de trobar la fórmula de la victòria, mentre que els de Luis Fernández, que tot i guanyar ahir vespre, no ho varen fer amb un futbol atractiu com era el de la temporada passada, sinó més bé al contrari, i tornaren a demostrar per quina raó es troben tan mal classificats a la Lliga.

Un gol en la pròpia porteria d'Alexis quan es disputava el minut 60 de partit, després d'un fort xut de Joseba Etxeberria, que acabava d'entrar al terreny de joc, sentencià el partit que tot i el gol va ser avorrit i tediós.

Tenerife i Athletic de Bilbao necessitaven els tres punts com l'aigua, ja que la seva posició a la taula classificatòria, a la part més baixa, és molt preocupant per a dos equips que tenen els seus objectius en latituds molt més altes de la taula.

Es dóna la casualitat que l'Athletic de Bilbao està disputant encara la Lliga de Campions i es troba en zona de promoció a la Lliga. El partit va respondre, al cent per cent, les expectatives creades després d'haver vist el lloc que ocupen els dos equips a la taula classificatòria, i avorrí els 12.000 espectadors que es donaren cita a l'estadi del conjunt canari.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.