cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.25°
10°

Siviero: «Marcaré Kluivert»

El defensa argentí del Mallorca s'encarregarà d'un dels grans perills del FC Barcelona

Gustavo Siviero serà un dels homes claus en el partit que demà enfrontarà el Mallorca contra el Barça en el Lluís Sitjar. I ho serà per una senzilla raó: s'encarregarà del marcatge de Patrick Kluivert, tal com va confirmar ahir a Diari de Balears el mateix jugador.

El jugador holandès del Barça és un dels homés més importants del conjunt blaugrana i demà contra el Mallorca segur que serà un autèntic malson per tota la defensa vermellona. L'entrenador del Madrid i del Milà, Fabio Capello, va dir una vegada que «Kluivert és un dels quatre millors jugadors del món, juntament amb Del Piero, Ronaldo i Raul». És un futbolista dels anomenats «10»: va molt bé de cap, té una fran fortalesa física i té una qualitat tècnica a les seves botes formidable. És elegant i golejador a l'estil Ronaldo o George Weah.

Kluivert fou campió d'Europa amb l'Ajax d'Amsterdam a les ordres de Louis Van Gaal ,i ara tot dos en el Barça esperen tornar a fer el mateix. Tot això ho sap Gustavo Siviero; però l'argentí no té cap por de l'holandès encara que reconeix que es trobarà amb un gran jugador.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.