algo de nubes
  • Màx: 16.83°
  • Mín: 7.61°
16°

Roa-Barça: torna el duel

El porter argentí del Mallorca ha forjat la seva «llegenda» en partits contra l'equip blaugrana

Els enfrontaments Mallorca-Barça sembla que s'han convertit ja en uns «clàssics», per mor dels darrers partits d'aquestes dues temporades últimes que s'han caracteritzat per una gran intensitat i emotivitat.

Els partits de Lliga de la temporada passada, la final de la Copa del Rei i la Supercopa d'Espanya d'enguany, han convertit els partits entre mallorquins i catalans en contínues «revenges». Però sobretot per a un jugador, el partit del pròxim dissabte en el Lluís Sitjar, serà més que especial.

Carlos Roa té molts motius per estar més motivat que ningú en aquest encontre. En el partit de la primera volta de la Lliga passada, el Barça guanyà el Mallorca amb un solitari gol de Luis Enrique. Aquell dia ja quedà un escarràs clavada en l'orgull de Roa. A la segona volta, en el Nou Camp el partit acabà en empat a 0-0, però el porter argentí es lesionà de gravetat. Estigué fora dels terrenys de joc fins el 29 d'abril, dia de la famosa final de Mestalla on el Mallorca perdé injustament la Copa del Rei. Aquell vespre, «El mur de Santa Fe», va fer un d'aquells encontres inoblidables per als aficionats vermellons. I finalment aquesta mateixa temporada, el Mallorca complí revenja i guanyà la Supercopa al FC Barcelona després de dues grans actuacions de Carlos Roa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.