algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Kresic: «Hem fet un gran esforç»

Per l'entrenador del Valladolid, Sergio Kresic, la clau del partit va estar en la gran feina defensiva que va fer el seu equip durant els noranta minuts. El Valladolid aconseguí aturar molt bé el migcamp mallorquinista i així tancar les possibles arribades amb perill de la davantera del Mallorca, formada una vegada més per Daniel García Lara i Leo Biagini.

«Hem aconseguit tancar les vies d'arribada cap al nostre porter César i aquest fet ha permès que el Reial Mallorca no creàs pràcticament cap ocasió de perill en tot el partit», va dir el tècnic de l'equip local després de l'enfrontament.

Sergio Kresic es va mostrar molt satsifet per la feina realitzada pels seus jugadors durant el matx i va reconèixer que havia estat complicat aconseguir el triomf.

«Els meus jugadors han fet un esforç molt important durant tot el matx, han defensat molt bé, han estat molt disciplinats i hem pogut aprofitar les nostres oportunitats; finalment, els meus jugadors han aconseguit el fruit que es mereixien, que no era res més que els tres punts que estaven en joc davant un molt bon equip com és el Mallorca», va afirmar Sergio Kresic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.