nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Futbol Insular

A la Lliga Nacional Juvenil Autonòmica, els membres del Comitè prengueren els següents acords: Suspendre per dos partits C. Olivieri (Patronat) i J.G. Romero (P. de Calvià) per desconsideració i agressió a un contrari amb penediment. Com a resultat de la informació oberta del partit Felanitx-Cide A, suspendre per sis mesos i una setmana el delegat del Felanitx, Pedro Alcolea, per desconsideració i aferrar-se l'àrbitre esqueixant-li la camiseta. Donar el partit com a finalitzat amb el resultat de Felanitx 0-Cide 3. A Primera Regional, deu partits de sanció a G. Lledó (Independent) per agressió reiterada contra dos jugadors i menyspreu a l'àrbitre. Tres partits a A. Quetglas i J. Moreno, ambdós del CE Murer, per agressió a un contrari. F. Pérez (B.R. Llull) i V. Quesada (Patronat B) per agressió. Dos partits de sanció a J. Rodríguez (Independent) per agressió amb penediment. A Segona Regional suspendre per dos anys i dos partits el jugador del Verge de Lluc, David Duran per agressió a un contrari, insults i agressió reiterada al col·legiat.

Seleccions  

De bon matí d'ahir dissabte, viatjaren rumb a Menorca el president del Futbol Base, Manolo López Lacal, juntament amb els seleccionadors Miquel Bestard i Pep Garrido «Robot», amb la finalitat de presenciar dos partits de seleccions menorquines A i B, amb vistes del campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques que tindrà lloc novament a València, a final del mes de desembre. Al matí al camp del Vila Carles, s'enfrontaran entre si els seleccionats sub-15 i a l'horabaixa al camp de Los Pinos d'Alaior, els corresponents a la sub-17. Segons ens manifestà per via telefònica, quedaren molt satisfets de l'actuació dels jugadors menorquins, on amb tota seguretat quedarà seleccionat algun efectiu per formar part de la selecció balear. A darrera hora de la nit el trio retornà a Ciutat.

Mallorca Juvenil  

L'ambaixada mallorquinista de Lliga d'Honor, juntament amb el delegat Toni Calafell, haurà viatjat avui matí rumb a València, disposat a enfrontar-se al capvespre a partir de les quatre, contra el Llevant. Partit que podria servir per millorar enormement la classificació del conjunt de Tomeu Llompart en aquesta competició. La tornada serà a última hora de la nit.

L'Antoniana  

Suggerent matinal la d'avui a partir de les 11.30 en ocasió de l'enfrontament de l'Independent, i el líder actual, el Santa Ponça. Conjunt el preparat per Tolo Vich, que està realitzant una temporada sensacional, que manté amb el Cardassar la imbatibilitat dels onze partits disputats. Partit que dirigirà Guerrero María.

Port de Sóller  

Escenari igualment d'un atractiu partit on s'enfrontaran el conjunt amfitrió i la Penya Arrabal. Serà dirigit per Bauzà Martorell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.