algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

Cúper demana tensió als jugadors

El tècnic mallorquinista té por que els seus homes abaixin la guàrdia després d'una setmana molt intensa

105234
José Antonio Irulegi tornà ahir a Palma amb el Vila-real.

El Reial Mallorca afronta avui diumenge un nou partit de Lliga contra el Vila-real de José Antonio Irulegui a partir de les 17.00 hores, just després de la classificació per a quarts de final de la Recopa, aconseguida dijous en el partit contra el Racing Genk belga. Precisament aquest fet fa por a Héctor Cúper en el sentit que els seus jugadors, de manera involuntària, es puguin relaxar, una vegada que portaven molta tensió acumulada i de qualque manera la descarregaren en el partit de competició europea.

El tècnic mallorquinista avisà ahir d'aquesta temeritat, i demanà en veu alta als seus jugadors que mantenguin la tensió i que no es descentrin, perquè en una competició com la Lliga no es poden permetre cap moment de tranquil·litat.

Així, el tècnic argentí convocà 17 jugadors per al partit d'avui capvespre, entre els quals definitivament no està Marcelino, que no s'ha recuperat a temps de la distenció muscular que patí en el partit de dijous. Tècnic i jugador coincidiren a assenyalar que val més que descansi aquesta setmana per tal que la lesió no vagi a més i després el mal sigui pitjor.

Pel que fa a Engonga, el jugador entrà dins la llista de convocats, però fins avui a darrera hora no es decidirà si juga o no, ja que tot i que està molt recuperat del seu mal al genoll, no està encara al cent per cent.

La resta de la llista la conformen a més a més d'Engonga, Roa, Leo Franco, Siviero, Olaizola, Miquel Soler, Fernando Niño, Lauren, Stankovic, Carreras, Paco Soler, Rufete, Arpón, Ibagaza, Dani, Biagini i Chupa López. Sens dubte d'aquests jugadors la novetat més destacada és la presència de Rufete, que fins i tot podria gaudir de minuts de joc, després del manifestat per Cúper a la roda de premsa d'ahir, en la qual deixà entreveure que hi hauria algun canvi a l'equip i donaria entrada a jugadors que no actuen habitualment, a més a més de l'obligatori de Fernando Niño per Marcelino, lesionat.

Finalment l'entrenador mallorquinista va destacar la perillositat del davanter Craioveanu, com el major perill del Vila-real, de qui espera que véngui a fer un partit molt semblant al que va fer l'Oviedo a la seva visita al Lluís Sitjar.

Irulegui torna al Lluís Sitjar

L'expedició del Vila-real, amb José Antonio Irulegui al capdavant, arribà ahir capvespre a Palma per preparar el partit que avui han de disputar contra el Reial Mallorca. L'extècnic mallorquinista torna així al lluís Sitjar, d'on guarda molts bons records i alguns de no tan bons. Amb Irulegui arribaren els jugadors convocats pel tècnic que són: Palop, Pascual, Robert, Quique Medina, Tasevski, Imanol, Albelda, Díaz, García Sanjuan, Moisés, i Craioveanu, que formarien el més que possible onze inicial, mentre que a la banqueta estaran Basauri, Arregi, Gerardo, Alfaro i Alberto. Un pic més els aficionats acompanyaran l'equip, i el Vila-real tindrà el suport de prop de 500 aficionats que començaren a arribar ahir matí al port de Palma, procedents de València, així com en avió acompanyant l'expedició de l'equip, uns 250 seguidors. Avui dematí està previst que arribin a Palma uns 250 més en un vaixell noliejat exclusivament per aquest partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.