nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Lliga de Campions

Partits de la jornada

Barcelona-Bayern Una victòria per mantenir totes les seves opcions de classificació és el que el Barcelona necessita avui davant el Bayern de Munic en un partit en el qual Louis van Gaal tindrà problemes per formar la defensa i recuperarà Albert Celades, absent des de mitjan setembre. El Barcelona té en les seves mans el futur europeu. Els dos pròxims partits en el Camp Nou, el d'avui davant els bàvars i el següent davant el Manchester United, determinaran el futur dels catalans. Si els blaugranes són capaços de guanyar, tindran la classificació a la següent ronda al seu abast. Hora: 20.45 hores (TV3). Àrbitre: Pierluigi Collina (ITA). Estadi: Nou Camp.

 

Juventus-Athletic de Bilbao. L'Athletic es juga avui (20:45 hores), en el compromís de Lliga de Campions contra la Juventus, el seu futur continental, i només li serveix una victòria a l'estadi torinès Delle Alpi per continuar amb possibilitats a la màxima competició del futbol europeu. Amb aquesta obligació i jugant a més fora de casa i davant un conjunt de la qualitat de la Vecchia Signora, totes les precaucions són poques davant un equip que Luis Fernández coneix bé i davant el qual, si no por, almanco s'ha de tenir tot el respecte perquè «és el conjunt líder a la Lliga italiana». A més du tres anys sense perdre en Copa d'Europa en el seu camp on tampoc no li han fet cap gol a la Lliga. Hora: 20.45 hores (23.30 TVE1 —diferit). Àrbitre: Hugh Dallas (Escòcia). Estadi: Delle Alpi.

 

Sturm Graz-Reial Madrid. El Reial Madrid viatjà ahir a Àustria, on avui s'enfrontarà (20.45 hores, TVE-1) al campió austríac, l'Sturm Graz, amb l'obligació d'aconseguir la victòria per continuar al capdavant de la classificació del grup C. Guus Hiddink compta amb tota la plantilla per jugar davant el coer del grup, una vegada recuperats de les seves lesions Pedja Mijatovic i el capità Manolo Sanchís, que quasi amb tota seguretat tornaran a l'onze titular, en detriment d'Iván Campo i Morientes. El tècnic holandès, que ha duit a Àustria 20 jugadors, no vol que els seus jugadors es confiïn, a pesar que l'Sturm Graz no coneix la victòria en els tres partits disputats fins ara i del 6-1 del partit jugat al Santiago Bernabéu. Hora: 20.45 h. (TVE-1). Àrbitre: Karl-Erik Nilsson (Suècia). Estadi: Arnold Schwarzenegger Stadium.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.