nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

Irureta: «D'un córner a favor ens han marcat»

«Des de la banqueta no he vist la jugada del penal»

El tècnic basc del Deportivo de La Corunya, Jabo Irureta, va fer la seva valoració del partit per als mitjans de comunicació: «Crec que hem fet un bon partit, sobretot a la primera meitat, fins al nostre gol hem duit la iniciativa, hem controlat el joc i hem fet algunes internades molt bones, en record ara alguna de Fran i de Flores. Ens hem trobat enfront un Mallorca molt organitzat, que ha fet un bon treball defensiu i que ens ha sabut tapar molt bé per les bandes». Sobre el conjunt mallorquinista, el tècnic del Deportivo dir també que: «El Mallorca ha jugat molt organitzat i amb convenciment i a mesura que passaven els minuts anava a millor. Tenen dues línies de quatre molt bones i és molt difícil fer-los un gol. Crec que és d'elogiar el treball que fan els seus homes del centre del camp, Stankovic i Lauren per les bandes i Soler i Engonga enmig, que tant estan a dalt atacant com a darrere defensant. I finalment també, tenen un gran contraatac».

Irureta va comentar també la jugada del gol mallorquinista: «Ha estat a partir d'un córner al nostre favor, ens han llançat un ràpid contratac on nosaltres hem perdut una mica la concentració» i va afegir que ja haviem dit durant tota la setmana que el Mallorca és un equip que pot aprofitar qualsevol detall, qualsevol falta de concentració del rival per aconseguir un gol».

Pel que fa a la jugada que a posteriori significaria el gol del seu equip, Irureta va dir que «jo no he vist la jugada, la meva posició queda molt lluny d'on s'ha produit i no m'atrevesc a dir res i a més, Flores ha fet un dribling cap a dins, amb la qual cosa a part d'enfora, hi havia jugadors que em tapaven la visibilitat. El que sí he vist ha estat que ells han protestat molt».

Finalment el responsable de premsa del Deportivo va dir que el defensa Ramis havia patit una luxació a la cama, no una luxació i que se li havia aplicat guix per tal de corregir la lesió. Ramis haurà d'estar, com a mínim un mes per recuperar-se.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.